Autostrikken

Sinterklaas Artikelen

Contact

0180-650000
sales@krabbendam.nl
Openingstijden
Maandag tm vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag & Zondag - Gesloten

Catalogussen

Nut en noodzaak van vulmateriaal

Om jouw producten tijdens het transport te beschermen, zorgt vulmateriaal ervoor dat alle producten in de verzendpakking zo goed mogelijk op zijn plek blijft. Ook is het voor de ontvanger een beleving om tussen het vulmateriaal zijn of haar producten uit te pakken. Welke dat zijn leest u in onze nieuwste blog.

Voordelen van tassen bedrukken

Tassen bedrukken: Naast dat een bedrukte tas er leuk uitziet, brengt het ook meerdere voordelen met zich mee. Welke dat zijn leest u in onze nieuwste blog.

Uw cadeauverpakking voor Pasen

Het heerlijke zonnige weer van eind februari heeft ons een voorproefje gegeven van de aankomende lente. En lente betekent ook…Pasen! Een tijd van vrolijke kleuren, paaseitjes en natuurlijk leuke geschenkverpakkingen en decoraties.

 

Inspiratie voor de herfst: herfstkleuren en Halloween

Het is weer herfst en daar hoort natuurlijk een nieuwe kado-inspiratie blog bij! En dit jaar is herfst bij Krabbendam nog leuker, want we hebben voor het eerst Halloween kadodecoraties in ons assortiment!

.

 

Inspiratie voor baby kadootjes: roze en blauw en meer

Als er een kleine is geboren geef je natuurlijk algauw een kadootje, want hoe leuk is het om iets in te pakken voor zo'n klein wondertje. Wij hebben divers cadeaupapier speciaal voor dit thema. Hoewel het inpakpapier al erg sprekend is, hebben we toch elk kado wat extra gedecoreerd.

.

Inspiratie voor Koningsdag: Oranje en rood-wit-blauw

Met Koningsdag staat alles in het teken van de verjaardag van de Koning en dat moeten wij natuurlijk vieren. Bij ons vind je veel oranje verpakkingen en decoraties in de kleuren van de Nederlandse vlag.

.

Inspiratie voor Pasen: vrolijke kleurtjes

Pasen komt er weer aan en dan wil jij natuurlijk vrolijke verpakkingen creëren met paaslint en paasdecoraties! Wij hebben een aantal kleurrijke ideetjes voor je op een rij gezet en uiteengezet welke materialen je hiervoor nodig hebt.

.

Inspiratie voor Valentijn: roze

Met Valentijn wil jij jouw geliefde natuurlijk verrassen met een mooi ingepakt cadeau. Wij hebben een aantal leuke ideetjes voor je op een rij gezet en uiteengezet welke materialen je hiervoor nodig hebt.