Inspiratie voor koningsdag

Inspiratie voor Koningsdag: oranje en rood-wit-blauw

Met Koningsdag staat alles in het teken van de verjaardag van de Koning en dat moeten wij natuurlijk vieren. Bij ons vind je veel oranje verpakkingen en decoraties in de kleuren van de Nederlandse vlag. We hebben een paar ideetjes uitgewerkt, maar er zijn talloze mogelijkheden.

Cadeau 1.

Kies een wit doosje uit en wikkel om beide kanten het oranje weblint, maak dit aan de achterkant vast met een knoopje of plakband. Om een zijde wikkel je het rood-wit-blauwe lint. Maak het af met een mini bow die je in het midden plaatst.

Cadeau 2.

Deze is heel simpel. Vouw de oranje Torino doos in elkaar en wikkel hieromheen het lint met de kleuren van de Nederlandse vlag. Need I say more? Je hebt een echte eye catcher!

Cadeau 3.

Kies een wit doosje naar keuze. Knip drie soorten linten in dezelfde lengte. Bundel ze bij elkaar en wikkel deze om een zijde van het doosje. Leg aan de bovenkant een strik erin. Maak het af met een gelukspoppetje, bijvoorbeeld in de vorm van een voetbal. Score! 

Cadeau 4.

Pak je cadeau in met wit kraftpapier. Wikkel om allebei de zijden het krullint, maar zorg ervoor dat je in de rechterhoek de overlapping van het lint hebt. Daarnaast knip je nog een stukje krullint af en maak je een paar krulletjes die je samen met een etiket op het cadeautje plakt in de rechterbovenhoek. Je hebt een leuk oer-hollands cadeau.

close

Favorieten