Uw cadeauverpakking voor Pasen

Uw cadeauverpakking voor Pasen

Het heerlijke zonnige weer van eind februari heeft ons een voorproefje gegeven van de aankomende lente. En lente betekent ook…Pasen! Een tijd van vrolijke kleuren, paaseitjes en natuurlijk leuke geschenkverpakkingen en decoraties.

Kleurrijke cadeauverpakkingen

In de lente komen de vrolijke kleuren weer tevoorschijn en dat is ook te zien in de cadeauverpakkingen voor Pasen. De kleuren geel en groen worden daarbij nog steeds veel gebruikt, maar ook leuke paasdessins met bijvoorbeeld kleurrijke eieren.

Liever geen kleurrijke verpakkingen? Ook met decoratie kunt u uw geschenken in de juiste sfeer voor de Paasdagen brengen. Een basiskleur en materiaalsoort dat op het moment erg populair is, is kraft. Dit is ook zeker begrijpelijk, want de natuurlijke uitstraling van kraft maakt het heel eenvoudig om te combineren met kleuren en decoraties voor welke gelegenheid dan ook. Verpak uw kado’s bijvoorbeeld met kraft kadopapier, kraft kadotasjes of kraft geschenkdozen.

Kraft cadeauverpakkingen


Maak uw cadeauverpakkingen af met decoratie

Als basis van de decoratie kunt u leuk lint gebruiken in een effen kleur of juist met een vrolijk paasdessin. Maak bijvoorbeeld een decoratieve strik met kadolint, mooie krullen met krullint of kies eens voor een ander soort lint zoals weblint. De keuze is ruim! Het cadeaulint kunt u leuk combineren met Paasdecoraties zoals kuikens en gelukspoppetjes in de vorm van paaseitjes. Ook kunt u leuke decoratie prikkers of mooie decoratie bloemen gebruiken. Prik deze gemakkelijk tussen het lint en uw geschenk heeft gelijk een vrolijke Paas-uitstraling!

Of u nu kiest voor een kleurrijke uitstraling of juist rustig, er zijn genoeg mogelijkheden om uw geschenken af te stemmen op Pasen! Komt u er niet uit welke verpakkingen en/of decoratie het beste bij uw geschenken past? Wij helpen u graag!

 

close

Favorieten