Zomer Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om deze zomer helemaal te kunnen uitpakken in inpakken!

Zomerse Artikelen

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Contact

0180-650000
sales@krabbendam.nl
Openingstijden
Maandag tm vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag & Zondag - Gesloten

Opruiming & actie

Brievenbusdoosjes bedrukken; Digitaal Printen van Brievenbusdoosjes

Bij Krabbendam Kadoverpakking is het mogelijk om brievenbusdoosjes te laten bedrukken met uw eigen ontwerp, perfect voor het versterken van uw merkbeleving. Of u nu kiest voor een bedrukt doosje aan de buitenkant, de binnenkant of beide, uw verpakking zal gegarandeerd indruk maken.

Onze brievenbusdoosjes zijn beschikbaar in vier formaten: A4, A5, A6 en vierkant (17,5cm x 17,5cm x 2,8cm). Dit biedt u de flexibiliteit om de juiste maat te kiezen die past bij uw producten en uw marketingdoeleinden.

Snelle Levering
Krabbendam Kadoverpakking levert uw bedrukte brievenbusdoosjes binnen 5 tot 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef.

Heeft u een spoedorder? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat wij samen kunnen kijken naar een versnelde levering! 

Waar zijn bedrukte brievenbusdoosjes voor te gebruiken?

  • Versterken van uw merkidentiteit: Door uw logo en huisstijl op de doosjes te printen, blijft uw merk bij de ontvanger in gedachten.
  • Personalisatie: Voeg persoonlijke boodschappen of afbeeldingen toe om uw klanten een onvergetelijke unboxing ervaring te bieden.
  • Marketing en promotie: Gebruik de doosjes voor speciale acties of promoties om extra aandacht te genereren voor uw producten. 

Minimale Bestelhoeveelheid

De minimale besteleenheid voor bedrukte brievenbusdoosjes is 60 stuks.
Dit zorgt ervoor dat u zowel voor kleine campagnes bij u terecht kunt, maar we er ook zijn voor de grotere campagnes!

close

Favorieten