EK Voetbal Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om van dit EK een topfeest te maken!

EK Voetbal

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Contact

0180-650000
sales@krabbendam.nl
Openingstijden
Maandag tm vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag & Zondag - Gesloten

Opruiming & actie

  

  

Mooi inpakmateriaal is een must voor het maken van mooie pakjes, met de juiste handvaten kunt u met de Krabbendam materialen de meest prachtige en unieke cadeaus maken...

De huidige consument is veeleisend en kritisch. Door u te onderscheiden door middel van mooi ingepakte cadeaus die passen binnen de uitstraling van uw bedrijf kunt u de klant voor u winnen. Wij verzorgen cadeau inpak workshop op locatie waarbij rekening wordt gehouden met uw huisstijl, mogelijkheden en budget. Tijd en efficiëntie staan hierbij centraal. In deze training wordt rekening gehouden met uw branche. Lastige vormen zullen uitgebreid behandeld worden. Indien gewenst kunt u artikelen meenemen om zo goed mogelijk in te spelen op uw persoonlijke behoeften en eventuele struikelblokken uit de weg te ruimen. Wilt u uzelf en/of uw medewerkers laten specialiseren op inpak gebied, neem dan contact op via info@krabbendam.nl of 0180 650000 voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat.

                     

close

Favorieten