Oranje Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Van oranje tasjes tot oranje vlaggen.

Koningsdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Contact

0180-650000
sales@krabbendam.nl
Openingstijden
Maandag tm vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag & Zondag - Gesloten

Opruiming & actie

Thema Cadeauverpakking

Ontdek de magische wereld van Kadoverpakkingen.

Of het nu sneeuwt of de bladeren vallen, bij Krabbendam Kadoverpakking begrijpen we dat elk geschenk een eigen verhaal heeft. Stap binnen in onze betoverende wereld van Kadoverpakkingen, waar elk seizoen en elk thema tot leven komt.

Vier met ons mee!

In de donkere herfstavonden worden onze Halloween-verpakkingen eieder product.
Wanneer Sinterklaas aankomt, transformeren onze Sinterklaas-kadoverpakkingen uw geschenken in kleine schatten. Van bonbondoosjes tot complete verzenddozen, voor ieder wat wils!
En dan komt Kerstmis, waar de magie begint met onze Kerst Kadoverpakkingen. Onze Kerst-kadoverpakkingen stralen feestelijkheid en elegantie uit, en ze brengen de geest van het seizoen tot leven.
Voor degenen die waarde hechten aan duurzaamheid hebben we ook Duurzame Kadoverpakkingen, bieden we kadoverpakkingen gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Onze geschenkartikelen, van vlaggenlijnen tot ballonnen, voegen een feestelijke sfeer toe aan elke gelegenheid.
Als u op zoek bent naar rustieke charme, ontdek dan onze kraft- en jute-verpakkingen.
Voor toeristische souvenirs bieden we Delfts blauwe kadoverpakkingen die een stukje Nederlandse traditie en cultuur weerspiegelen.
Op uw bruiloft verdienen uw gasten geschenken die even speciaal zijn als de gelegenheid zelf, hiervoor hebben wij onze trouw kadoverpakkingen beschikbaar.
En vergeet de kleintjes niet! Verwelkom de nieuwste aanwinst in uw leven met schattige baby kadoverpakkingen.
Voor degenen die hun Nederlandse trots willen tonen, hebben we Nederlandse en oranje kadoverpakkingen.

Op Valentijnsdag en Moederdag hebben we romantische kadoverpakkingen die de liefde en waardering voor uw dierbaren perfect weergeven. Vier Pasen met kleurrijke en vrolijke Pasen kadoverpakkingen die perfect passen bij het seizoen van de lentebloemen en chocolade-eitjes!
En ten slotte, voor de speciale mannen in ons leven, bieden we Vaderdag verpakkingen die waardering en liefde uitstralen. Bij Krabbendam Kadoverpakking begrijpen we dat elk moment speciaal is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment kadoverpakkingen en geschenkartikelen die perfect passen bij elke gelegenheid en elk thema.
Maak van uw geschenken iets bijzonders en kies de juiste verpakking bij Krabbendam Kadoverpakking. 

close

Favorieten