Voordelen van tassen bedrukken

Voordelen van tassen bedrukken

De tas is een van de meest onmisbare items ter wereld. Overal waar je gaat zie je mensen lopen met tassen; tassen bedrukt met logo, big shoppers, plastic tassen, kleine en grote tassen en herbruikbare tassen. Hoe leuk zou het zijn als uw gepersonaliseerde tasjes daar ook tussen zitten? Naast dat een bedrukte tas er leuk uitziet, brengt het ook meerdere voordelen met zich mee.

 

Voor iedere situatie een passende bedrukte tas

Een bedrukte tas is een uitstekend promotiemiddel voor uw bedrijf. Het ziet er niet alleen goed uit, het zorgt ook voor de nodige reclame onderweg. Hierdoor kan een bedrukte tas je merkbekendheid vergroten. Staat u binnenkort op een beurs of evenement? Dan kunnen bedrukte tasjes ook uitkomst bieden. Bezoekers van een evenement of beurs nemen vaak folders, flyers of goodies mee naar huis, maar velen vergeten dan ook om een tasje mee te nemen. Laat u nou precies een handige tas met uw logo hebben waarin de bezoekers hun spulletjes kwijt kunnen!

Ook in winkels is een bedrukte tas een ideaal promotiemiddel. Houdt daarbij wel rekening met het materiaal van het tasje. Zo mag u een papieren tasje gratis weggeven, maar een papieren tasje met lamineerlaag weer niet. Wanneer u op zoek bent naar een bedrukt tasje dat u gratis mag weggeven en dat veel draagcomfort heeft, kijkt u dan eens naar een bedrukte tas van 120 gram met een katoenen koord en zonder laminaat.

Naast promotiemiddel, is een bedrukte tas ook ideaal als goodiebag of relatiegeschenk. Verras uw relaties met een leuk geschenk in een unieke cadeautas met persoonlijke tekst en uw logo. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor de feestdagen of juist gewoon zomaar om uw relaties extra te verrassen en te bedanken. Uw relaties zullen op deze manier uw geschenk gegarandeerd blijven onthouden. Daarbij is de kans groot dat het geschenk inclusief de bedrukte tas mee naar huis gaat en de tas daarna ook nog wordt hergebruikt.

Papieren tassen bedrukken en meer

Een groot voordeel van een tas bedrukken is dat u de cadeautas of draagtas helemaal naar uw wens kunt samenstellen. Zo kunt u verschillende soorten tassen bedrukken: wijntassen, luxe cadeautassen met of zonder lamineerlaag of papieren draagtassen. Maak een keuze uit bijvoorbeeld de kleur en details van de tas en of u een tas met een gedraaid of gestanst handvat (verwerkt in de tas) wilt. Daarbij is het belangrijk dat u weet wat u precies wilt bedrukken en uit hoeveel kleuren deze bedrukking bestaat.

Uw tassen bedrukken

Een bedrukte tas kan dus zorgen voor een lange herinnering aan uw bedrijf; bij een bezoeker in uw winkel of op een beurs, een relatie, of juist van een voorbijganger die uw tasje ziet. Tassen bedrukken met uw logo of eigen ontwerp is erg eenvoudig bij Krabbendam Kadoverpakking. U kiest uw tas, maakt een keuze uit diverse opties en bestelt uw bedrukte tassen gemakkelijk online. Na afronding van uw bestelling ontvangt u een e-mail om uw bestand(en) te uploaden.

Klik hier om een offerte aan te vragen om tasjes te laten bedrukken. 

close

Favorieten