Alle reviews

Door Franca V. op 05 Dec 2022 :
(5/5) 
Product : Cadeaupapier Mat Goud 80gr 60cm x 200meter

Mooie Kwaliteit

keurig verpakt mooie kwaliteit papier

Door Frederiek S. op 05 Dec 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Fijne winkel

Ik kende het bedrijf niet. Ben aangenaam verrast door hun mooie producten en hun snelle levering. Ben ook zeer tevreden over de producten zelf.

Door Christel B. op 04 Dec 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Leuke online winkel

Heel overzichtelijke online winkel. Bestelling gedaan en mocht een cadeau kiezen (altijd leuk voor klanten). Het verzenden was ook snel. Ben heel blij met de tasjes , die ik ga vullen voor de kerst voor alle klanten. Dankjewel :-)

Door Aletta T. op 03 Dec 2022 :
(5/5) 
Product : Kersttasjes Klein Kerst Cadeau In De Sneeuw 11x6.5x14.5cm 12stuks

Kersttasjes

Duidelijke website snelle en correcte levering en een goed product!

Door Christine H. op 03 Dec 2022 :
(5/5) 
Product : Houten Decoratie Sneeuw Goud Met Knijper 3.3cm 36stuks

Houten decoratie

Snelle levering,mooie kwaliteit.Zeer tevreden.

Door Erna V. op 01 Dec 2022 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Gold 20.5x21.5x6cm 12stuks

Klasse

Mooie stijlvolle kwaliteitsvolle verpakking.

Door Desiree J. op 30 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

cellofaan zakjes en luxe kadolint

Super; goede kwaliteit en snelle levering

Door Evert Jan H. op 29 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Sintzakjes Sinterklaas Intocht 17x25cm 200stuks

Ruime keuze en snelle levering

Op de overichtelijke website kon ik uit veel verschillende (Sinterklaas) verpakkingen kiezen.
En ik had het snel in huis.

Door Emma S. op 29 Nov 2022 :
(4/5) 
Product : Houten Decoratie Duifje Hanger 5cm 24stuks

mooi duifje

in werkelijkheid iets kleiner dan verwacht (de 5 cm is ruim genomen, van uiterste puntjes), maar mooie vorm
snel en goed geleverd

Door Arian B. op 29 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Goede klantenservice en snelle levering

Mijn vraag werd snel opgepakt en beantwoord door de klantenservice. Ook zijn de bestelde huis-verpakkingen snel geleverd. Wij zijn er helemaal blij mee!

Door Marian N. op 29 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Heel leuk

Waren weer leuke zakjes zoals altijd ????????

Door Helga D. op 28 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Papieren Draagtas Kassel & Handvat Christmas Tree 36x14x41cm 50stuks

Kersttassen

Snelle levering en snelle service en goede kwaliteit

Door Ineke V. op 27 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kerst pakket dozen

Snelle levering, mooi product.
Blij mee

Door Debbie D. op 27 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Decoratiepop Medium Piet Met Pet 35cm

Pieten decoratiepop

Mooie pietenpoppen. Ik ben er heel erg tevreden over. De poppen zijn precies zoals ze zijn afgebeeld. Leuk dat ze beweegbaar zijn, zodat je de poppen in verschillende standen kunt zetten.

Door Jeane S. op 27 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Goeie service

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Goed produkt en erg goeie service. Zeker een aanrader.

Door Priscilla D. op 25 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Decoratie en lint

Super netjes verpakt. Alles ziet er top uit leuke decoratie.
Snel verzonden.

Door Hanny V. op 25 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Organza Lint Met IJzerdraad Wit 70mm x 20 meter

Prachtig soepel breed lint, makkelijk te verwerken, blijft mooi, kreukt niet

Mooi breed wit lint, kun je voor veel doeleinden gebruiken. Tip folie om de rol laten zitten, dan kun je makkelijker stukken meten en afknippen

Door J. D. op 25 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Werkgroep Jeugdactiviteiten Noordgeest

Zeer tevreden over het product en de leveringstermijn.

Door Jan K. op 23 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kado verpakking wijn fles

Mooi papier snelle service

Door Gerjen L. op 23 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Bestelling relatie geschenken

super service, snelle levering, nette en goede verzending.
Fijne website, je kunt het niet bedenken en ze hebben het.

Door Bart J. op 22 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Verpakking

Heel tevreden van dit product. Doet wat het moet doen.

Door Vivianne G. op 22 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kerstpakketdozen

Mooie dozen aan een goede prijs. Snelle correcte levering.

Door Annemiek D. op 22 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Snelle levering

De bestelling is snel en op correcte wijze afgeleverd. Ik beveel Krabbendam zeker aan.

Door Hadewijch G. op 21 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

organza zakjes

mooie kwaliteit en kleuren :-) erg blij mee! en snel geleverd.

Door Stefan H. op 21 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos & Deksel Gaby Zwart Mat 37x26x6cm 50stuks

Mooie cadeaudozen!

We gebruiken deze dozen nu zakelijk als cadeau- / geschenkdozen. Werkt goed! Makkelijk in elkaar te zetten en mooi mat zwart afgewerkt. Alleen goed in de gaten houden dat je een deksel en een onderkant vouwt????

Door Corrie V. op 19 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

snelle levering

Voor onze Kerstpakketten heb ik de perfecte dozen gevonden. Incl verpakking materialen. Vandaag besteld , binnen drie dagen in huis. Snel, netjes en correct.

Door M D. op 19 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Breed kerstlint besteld

Was aan het twijfelen maar is in het echt nog mooier dan op de foto. Zoals altijd weer prima kwaliteit,

Door Mandy S. op 18 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

top service

We hebben telefonisch contact gehad voor een spoed levering. Zijn vriendelijk te woord gestaan en het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat de bestelling de zelfde dag nog is weg gegaan waardoor wij de volgende dag de levering binnen kregen en wij daardoor onze klant konden bedienen.

Door Nicole S. op 18 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Kersttasjes Medium Red Stars Christmas 18x10x23cm 12stuks

Stijlvol Kersttasje

Mooie tas, oogt chique en stijlvol.
Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Door Janneke J. op 15 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Sintpapier Trendy All About Sint Goud 50cm x 125meter

Mooie kwaliteit

Mooi en stevig papier.

Door Gerrie H. op 15 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Fijne leverancier

Bestel er veel papier, strikken en tasjes. Altijd snel geleverd en keurig verpakt. Kunnen ze niet snel leveren nemen ze meteen contact met je op. Gewoon super goede webshop!

Door Glenda M. op 14 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Sint tasjes

Prima kwaliteit tasjes die we zelf vullen met allerlei lekkernijen.
Keurig geleverd de dag erna. Top

Door Anja R. op 14 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

prima kwaliteit

alles netjes en snel binnen toppie
zeer tevreden.

Door Sandra H. op 14 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Geschenkdozen A Gift For You Black 45x35x23cm 15stuks

Stevige doos, netjes bedrukt, snelle levering

Het is een nette en zeer stevige doos. De bedrukking erop is mooi strak. Ook zijn de dozen mooi en stevig verpakt per 15 stuks, waardoor ze niet al beschadigd zijn aangekomen. Snelle service, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de zending. Kortom zeer tevreden !

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Raffia Linten Trend Wit 5mm x 200 meter

Stevig raffia

Mooi wit raffia. Geleverd zoals op de foto, daardoor makkelijk te gebruiken.

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Rol Luxe Etiketten Van Harte Gefeliciteerd Metallic 4cm 3x 100stuks

Mooie stickers

Luxe uitstraling door de metallic goudlook. Fijn dat er drie soorten stickers op de rol zitten, heb je wat afwisseling.

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(4/5) 
Product : AKTIE Kadofolie Dubbelzijdig Groen & Monstera Groen 70cm x 50meter

Stevig inpakpapier

Op een stevige rol geleverd, aan twee kanten te gebruiken. Mooi design.

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Rol Etiketten Kadootje 4cm 500stuks

Mooie stickers

Prachtig lettertype! Leuke sticker! Stickerrol zit verpakt in een handig doosje.

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(4/5) 
Product : Rol Luxe Etiketten It's a Girl Metallic Goud 4cm 3x 100stuks

Mooie stickers

Mooie stickers om het cadeau op te leuken! Leuk dat er drie soorten op de rol zitten. Metallic goud geeft een luxe uitstraling.

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Rol Luxe Etiketten It's a Boy Metallic Goud 4cm 3x 100stuks

Mooie stickers

Mooie stickers! Leuk dat het drie soorten zijn!

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Kadotasjes Noli Kraft Met Koord 10x5x13cm 10stuks

Prachtige stevige cadeautasjes

Prachtige kraft tasjes. Ze zijn super stevig. Mooi maatje om een cadeaubon in weg te geven.

Door Anna M. op 12 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Cadeautasjes Palli Met Lintgleuf Kraft & Zwart 11x6.4x14.6cm 20stuks

Prachtige stevige cadeautasjes

Super stevige tasjes. De maat is ook goed! Leuk om een cadeaubon in weg te geven met nog wat kleins.

Door B. F. V. op 09 Nov 2022 :
(4/5) 
Product : Luxe Sintgeschenkdoos Boek Van Sinterklaas & Staf 14.8x21.5x3.5cm

Sint kado

een mooi product en keurig bezorgd.

Door Kelly R. op 08 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Zijdevloei onbedrukt Wit 50x75cm 480 vellen 18gram

Snelle levering en product zoals verwacht

Ik vroeg of het mogelijk was zo snel mogelijk de bestelling te verzenden. Dit is super netjes gedaan en ik had het heel snel in huis. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Door Yvonne W. op 06 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

prima kwaliteit

alles goed ontvangen en prima verpakt ook leuk het gratis geschenk

Door R L. op 05 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : GRATIS Kadobox Krabbendam 15 jaar

Bedankt voor het cadeau

Leuk voor cadeautjes te versieren ,,bedankt

Door R L. op 05 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Draagtas Merry Christmas Nonwoven Bigshop Rood 40x20x35cm 10stuks

Prima geen problemen

Snelle levering mooi produkt

Door Virginia K. op 04 Nov 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Uitmuntende kwaliteit prijs betrouwbare snelle service

Snelle bezorging, fijn klantcontact, goede kwaliteit artikelen en aangename prijs. Anders zou ik ook niet steeds weer terugkomen. Hartelijk dank!
De verpakkingen die ik bestel zijn een kersje op de taart dus daar maak ik op mijn beurt ook mijn klanten weer blij mee.

Door Alie H. op 31 Oct 2022 :
(5/5) 
Product : Shop review

Tevreden

De bestelde artikelen waren precies zoals verwacht :). Wij zijn dus tevreden :).

Door Wilma V. op 31 Oct 2022 :
(5/5) 
Product : Glazen Buisje Met Kurkje 2.5x10cm 48stuks

Glazen buisje met kurk

Dit produkt gekocht om als Kerstpresentje te geven. Ziet er mooi uit! Snelle en correcte levering.

close

Favorieten