Alle reviews

Door ( , Nederland) op 12 May 2021 :
(4/5) 
Product : Mega Bows Strik Doorsnee 13cm Goud met plakker 12stuks

Top strikken van hoge kwaliteit en met een handige plakker

.Top strikken van hoge kwaliteit en met een handige plakker

Door Anoniem -. op 19 Dec 2020 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos Flesjes 2 Dozza Glad Naturel 13x6x12cm 10stuks

Graaf de maat van 13x6x9 de pr

Graaf de maat van 13x6x9 de prijs weten , en als besteld hoe lang duurt bij leveren ?

Door Danielle H. (Oudeschild, Nederland) op 10 Dec 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Danielle Helleman

Zaterdag besteld. Donderdag geleverd. Super service!

Door Anoniem -. op 03 Dec 2020 :
(1/5) 
Product : Shop review

Ineke

Site zit prima in elkaar, alleen mail verkeer kan sneller. Koelboxen besteld via website, dagen later pas mail dat deze niet meer leverbaar zijn. Dit was niet vermeld op website! Jammer dat dit niet sneller gecommuniceerd wordt, daar zit meer verbetering in, ondanks drukte.

Door Anoniem -. op 30 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

sandra

Super leuke sintstickers en stafjes bij jullie gekocht voor op het cadeauzakje met strooigoed erin. Werd leuk ontvangen door het team.

Door Anoniem -. op 24 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

G. Heijmans

Super bedrijf, altijd snel met leveringen en altijd goede kwaliteit!

Door Anoniem -. op 24 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marian Oosterhoff

Beste mensen van Krabbendam Kadoverpakking, Helaas kan ik geen verbeterpunten aandragen. Het artikel is zoals het op jullie foto aangeeft. De bestelling is vlot geleverd. Het artikel is helemaal naar wens. Zo doorgaan dus. Hartelijke groet, Marian Oosterhoff

Door Anoniem -. op 24 Nov 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Ad van der Bruggen

Goede en snelle levering zakjes waren de goede maat. sommige zakjes lieten los aan de zijkant

Door Anoniem -. op 21 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

J Leggedoor

prachtige sint geschenkdozen gekocht ik ben heel erg tevreden !

Door Anoniem -. op 21 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Van Bommel vof

Supersnel en correct afgeleverd

Door Anoniem -. op 20 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Verzenddoos Met Plakstrip & Automatische Bodem 27x20x10cm 20stuks

Zoals altijd goede service en

Zoals altijd goede service en snelle levering! De doosjes zijn makkelijk in gebruik, geen gehannes meer met alles vast tapen. Perfect verzenddoosje!

Door Anoniem -. op 20 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Vulling materiaal Klein verpakking Relleno 1.25 kilo Wit

Zoals altijd goede service en

Zoals altijd goede service en snelle levering! Hele fijne vulling voor mijn cadeaudoosjes gevuld met koekjes! Fijn ook dat het een klein verpakking is, als hobbybakker heb ik geen ruimte voor grootverpakkingen.

Door Anoniem -. op 20 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Kadozakjes Goud Mat 17.5x25cm 250stuks

in goede orde ontvangen

in goede orde ontvangen

Door Anoniem -. op 18 Nov 2020 :
(3/5) 
Product : Decoratiepop Medium Piet Met Pet 35cm

Ik had aangegeven welke pieten

Ik had aangegeven welke pieten ik wilde , ivm hun kleding. Jammer dat daar totaal geen trekening mee gehouden kon worden!

Door Anoniem -. op 17 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Eric

Super; duidelijke website, mooie producten en snelle vriendelijke levering; chapeau!

Door Anoniem -. op 17 Nov 2020 :
(1/5) 
Product : Shop review

De borrelworst

Zeer snel geleverd . De verpakking is prima voor verzending van onze producten.

Door Anoniem -. op 17 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerda Janze

Ik heb verpakking gekocht voor een Sint brievenbuspakket. Zeer tevreden over het Sint pakket, is net als beschrijving aangeeft. De doos is makkelijk te vouwen en zit goed en stevig in elkaar. Sticker erop en klaar voor verzending. Pakket is snel geleverd conform adres. Al met al zeer tevreden over zowel inhoud als levering en tevens prijs.

Door Anoniem -. op 14 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

G.J. Eggens-Wolters

Krabbendam is een prima bedrijf. Er was voor mij voldoende keuze voor een goede prijs. Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel goed verpakt.

Door Anoniem -. op 13 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carla kenbeek pedicure

Ik had al mijn bestelling doorgegeven en kwam er net iets te laat achter dat ik nog een rol etiketten nodig had. Op advies van de "chat" heb ik deze besteld alsof ik ze zou afhalen, met als opmerking de vraag of ze bij mijn eerdere bestelling meegestuurd konden worden. Helaas was die eerdere bestelling al verstuurd. Maar dat bleek geen enkel probleem, ik kreeg mijn etiketten er snel achteraan gestuurd, zelfs zonder verzendkosten. Geweldige service, hartelijk bedankt. Volgende keer kom ik weer bi

Door Anoniem -. op 07 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Eefje Desmet

Alles prima in orde. Alleen spijtig dat de gratis tas er niet bij was!!

Door Anoniem -. op 04 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Liane Dierckx

Super snelle levering en alles ziet er precies uit zoals in de webshop voorgesteld 😄 de dozen die ik bestelde zelfs mooier!!

Door Anoniem -. op 03 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

A. Tieleman

Voor de 1e keer besteld bij jullie en ik ben heel tevreden.vlotte levering,alles netjes verpakt. De kadozakjes zien er mooi uit,en de etiketten zijn precies goed van grootte. Eenmaal ingepakt ziet het er leuk uit. Het zijn leuke kerstpresentjes om uit te delen. Groetjes

Door Anoniem -. op 03 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Dirry Koomans

Ook bij een kleine bestelling, service uitstekend

Door Anoniem -. op 30 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

nathalie

Wij zijn heel tevreden! De blikken doosjes die we bestelden zien er prima uit. Snelle en correcte levering zonder problemen.

Door Anoniem -. op 29 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

M.

prima levering, grote keus, zoeken op website ging goed

Door Anoniem -. op 28 Oct 2020 :
(4/5) 
Product : Autostrikken Groot Milaan Metallic Rood d36x36+24cm

Prima strik!

Prima strik!

Door Anoniem -. op 22 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Luxe Kadolint Tartan Schotse Ruit 25mm x 20meter

Mooi product goede service en

Mooi product goede service en snelle levering zo als beloofd.Bedankt daarvoor.

Door Anoniem -. op 21 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

lia

Goede, snelle service

Door Anoniem -. op 20 Oct 2020 :
(4/5) 
Product : GRATIS Nonwoven Bigshopper Lime Groen Krabbendam.nl 40x12x35cm

Helaas zat dit product er niet

Helaas zat dit product er niet bij, ik sta er niet om te springen, hahaha, vond het vreemd dat de doos al open was, toen die bezorgd werd!

Door Anoniem -. op 20 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Corrie Naumann

Keuze genoeg uit mooie artikelen. Service en hulp is prima en de levering snel.

Door Anoniem -. op 20 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

joky

goede service snelle levering en het ruilen ging probleemloos

Door Anoniem -. op 10 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Luxe Magneetdoos New York Zwart Mat 15.5x11x2cm A6 Brievenbus Losmodel

Keurige levering, zoals afgesp

Keurige levering, zoals afgesproken, supermooi doosje, nog mooier dan ik had verwacht! Voor herhaling vatbaar.

Door Anoniem -. op 09 Oct 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Wendy van Damme

Bestelling gedaan, deze snel ontvangen. Netjes verpakt. Daarna nog gemaild over artikel, snel bericht terug, vriendelijke reactie Kom zeker terug

Door Anoniem -. op 01 Oct 2020 :
(5/5) 
Product : Wijn Verzendverpakking Hout 1 fles 11x10x40.5cm Met inlay 15stuks

Een mooi product voor een norm

Een mooi product voor een normale prijs, compleet geleverd met inleg bescherming. prima !

Door Anoniem -. op 29 Sep 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Lore

Mooie producten, heel tevreden met mijn aankoop

Door Anoniem -. op 28 Sep 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Easy Fit Massage

Altijd snelle service / levering. Producten uitstekend en heel veel keus.

Door Anoniem -. op 28 Sep 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

lia

Oversichtelijke webshop, service verloopt zoals belooft.

Door Anoniem -. op 22 Sep 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Sonja

De levering was netjes verpakt en op tijd binnen

Door Anoniem -. op 17 Sep 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Verweijmeren

keurige levering ik ben superblij met mijn gelukspoppetjes kikker de jute vielen kleiner uit dan ik had gedacht maar deze komen wel ergens anders goed van pas. ik haak regelmatig cadeautjes dus dat komt wel goed.

Door Anoniem -. op 15 Sep 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jeanne Van Tilborgh

goede en snelle levering! Heel content.

Door Anoniem -. op 10 Sep 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

carla

Snel geleverd en het product voldoet aan alles.

Door Anoniem -. op 09 Sep 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review


Door Anoniem -. op 11 Aug 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Florence

Snelle levering, uitstekend bedrijf.

Door Anoniem -. op 08 Aug 2020 :
(5/5) 
Product : Kadobon + Kadotasjes Dolo Transparant 160my 12x6x28cm 25stuks

Super mooie, stijlvolle kadobo

Super mooie, stijlvolle kadobonnen! Voorheen houten plankjes van Krabbendam gehad, ook heel apart! Zeer goede reacties van klanten op de bonnen 👍🏻

Door Anoniem -. op 07 Aug 2020 :
(5/5) 
Product : Koord Lint Jute Zwart 2mm x 70 meter

The item is very useful. Thank

The item is very useful. Thank you for sending it to me

Door Anoniem -. op 07 Aug 2020 :
(5/5) 
Product : Koord Lint Jute Zwart 2mm x 70 meter

The item is very useful. Thank

The item is very useful. Thank you for sending it to me

Door Anoniem -. op 06 Aug 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Berry

Snelle levering, goede service!

Door Anoniem -. op 15 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Bonbondoosjes Goud Bella Voor 2 Bonbons 6.7x3.4x3.3cm 25stuks

Keurig op tijd en precies wat

Keurig op tijd en precies wat ik wilde

Door Anoniem -. op 11 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Kadotasje Wit Baby Roze Met Koord & Lint Gleuf 16x7x25cm 10stuks

De tasjes zijn erg leuk. Voor

De tasjes zijn erg leuk. Voor mij precies de goede maat! Goede service en snelle bezorging.

Door Anoniem -. op 10 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Geschenklint Canvas Groen 40mm x 20 meter

Prachtige kleur lint! Precies

Prachtige kleur lint! Precies zoals op de afbeelding.