Alle reviews

Door Thea H. op 22 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Sinterklaas puntzak

Aangezien we als Sinterklaas intocht committee geen pepernoten mogen strooien waren we op zoek naar een leuke vervanger. Nu was veel al te duur of al uitverkocht, maar toen zagen we dit aanbod! Heel snel binnen gekregen en ondanks dat het niet echt breekbaar was heel netjes ingepakt!
Top! Bedankt

Door Simona B. op 20 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Luxe Kadodoosje & Deksel Bruno CREME Wit 16.5x11x3.5cm 300gr10stuks

Super

Door Lidia D. op 18 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

bonbondoosjes

mooie kleine bonbondoosjes. Snelle levering.

Door Vera B. op 18 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kerst

Geweldig , netjes ingepakt.

Door Robin B. op 17 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Top!

Top verpakkingen! Super mooi en goede kwaliteit. Levertijd was ook super snel!

Door Cindy G. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Luxe Cellofaan Zakjes Goud Line & Zilveren Bodem 10x4x2cm 100stuks

Luxe cellofaan zskjes

Mooie zakjes.
Snel geleverd

Door Diny V. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Plakband Transparant 15mm x 66meter 10 stuks verpakt

prima

prima plakband, eerst dacht ik dat het wat minder plakte, maar de pakketjes blijven toch goed dichtzitten dus helemaal goed.

Door Diny V. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : GRATIS Plakbandrolhouder Groot Kleur Zwart Met Bedrukking

stevig

grote en zware plakbandhouder, fijn om mee te werken

Door Diny V. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Rol Etiketten Voor Jou Zwart 3.7x2.5cm 500stuks

Altijd goed

Mooie stickers, geeft mijn klant het gevoel van een kadootje.

Door Rinske V. op 11 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

mooie doosjes in 1 stuk

hele mooie doosjes uit 1 stuk, zelfs het deksel vouw je automatisch mee en dicht. snelle levering. als de andere versie nou even donkerpaars of ook rood lint zou hebben ipv voorjaars-limegroenl-int, wil ik die ook nog ;)

Door Alex V. op 04 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Magnum Bootstrik Livorno Metallic Rood Strik 90x60+70cm

Erg mooi, en netjes bezorgd.

Vanwege cancelen van de partij helaas terug gestuurd.
Keurig vriendelijke afhandeling.

Door Corrie D. op 26 Sep 2021 :
(2/5) 
Product : Macarondoosjes 1 Ladeboxje Zwart Mat & Goud Mat 16x4.3x4.5cm 10stuks

MACARONDOOSJES

Hele mooie doosjes, wel aan de prijs, maar dan heb je ook wat. Leuk, om gevuld met macarons, als cadeautjes aan vrienden en familie te geven.

Door Magalie V. op 24 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Blikken Kadootje 1fles Vierkant 10x10x33.5cm 24stuks

blikken doos

Heel mooi product wel wat duur

Door Magalie V. op 24 Sep 2021 :
(5/5) 
Door Magalie V. op 24 Sep 2021 :
(5/5) 
Door Marlies T. op 23 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Top

Snelle nette levering. Breed assortiment. Ik ga hier vaker bestellen. Blij mee

Door Rosalie B. op 23 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Zalig product !

Eenvoudige vormgeving, goed stevig karton en ongelofelijk makkelijk om open te klikken.
100% tevreden!

Door Jose V. op 21 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Fijne producten en snel in huis

Ben dik tevreden over mijn bestelling.
Krabbendam heeft een ruim assortiment, duidelijke website en de bestelling snel en keurig verpakt in huis.

Door Ml B. op 13 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Boeddha gelukspopjes

Al meerdere keren heb ik producten besteld bij Krabbendam en het is altijd een hele fijne en snelle service. De producten zijn netjes verpakt en altijd van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Door Gerrie H. op 08 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Prima bedrijf

Bestel hier regelmatig diverse artikelen. Je kunt hier echt goede afspraken maken en die worden ook netjes nagekomen. De kwaliteit van de artikelen is bij mijn leveringen altijd prima. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Door Stichting Promotie W. op 08 Sep 2021 :
(4/5) 
Product : Shop review

bestelling cadeauzakjes

Snelle levering!

Door Joyce D. op 31 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

top!

snel, makkelijk, en goede producten

Door Caroline W. op 24 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Satijn Dubbel Lint Super Breed 100mm x 25 meter Marine Blauw.

Kadolint

Snel geleverd zonder omwegen. Blij mee!

Door Ellen K. op 23 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Tule Lint Fuchsia 50mm x 50meter

Prachtige kwaliteit lint

Prachtig lint .
Heel geschikt om een cadeau van een mooie strik te voorzien

Door Ellen K. op 23 Aug 2021 :
(4/5) 
Product : Kadokaartje Wit 3x6cm Blanco & Jute Koord 100stuks

stevig en mooi

Handig kaartje voor veel gebruiksmogelijkheden

Door Ellen K. op 23 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Bio Kraftpapier Bruin Kraft Naturel 70cm x 50meter 65gram

Biologisch en ook nog waterdicht

Mooi stevig pakpapier, dat ook nog waterdicht is.
Komt het pakket fijn droog aan.
Supergoed

Door Yvonne H. op 14 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Kadotasje Dolo White Frosted 160my 12x6.5x21cm 25stuks

Kado tasjes

Snelle en goede levering Tasjes zijn stevig en goed te vullen. Erg blij mee

Door Viorel D. op 06 Aug 2021 :
(4/5) 
Product : Luxe Kubus Dekseldoos Faro Flower 1200 gram Zwart Mat 24x24x24cm

Kwaliteitsproduct

Kwaliteitsproduct

Door  op 12 May 2021 :
(4/5) 
Product : Mega Bows Strik Doorsnee 13cm Goud met plakker 12stuks

Top strikken van hoge kwaliteit en met een handige plakker

.Top strikken van hoge kwaliteit en met een handige plakker

Door Danielle H. op 10 Dec 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Danielle Helleman

Zaterdag besteld. Donderdag geleverd. Super service!

Door Anoniem -. op 03 Dec 2020 :
(1/5) 
Product : Shop review

Ineke

Site zit prima in elkaar, alleen mail verkeer kan sneller. Koelboxen besteld via website, dagen later pas mail dat deze niet meer leverbaar zijn. Dit was niet vermeld op website! Jammer dat dit niet sneller gecommuniceerd wordt, daar zit meer verbetering in, ondanks drukte.

Door Anoniem -. op 30 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

sandra

Super leuke sintstickers en stafjes bij jullie gekocht voor op het cadeauzakje met strooigoed erin. Werd leuk ontvangen door het team.

Door Anoniem -. op 24 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

G. Heijmans

Super bedrijf, altijd snel met leveringen en altijd goede kwaliteit!

Door Anoniem -. op 24 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marian Oosterhoff

Beste mensen van Krabbendam Kadoverpakking, Helaas kan ik geen verbeterpunten aandragen. Het artikel is zoals het op jullie foto aangeeft. De bestelling is vlot geleverd. Het artikel is helemaal naar wens. Zo doorgaan dus. Hartelijke groet, Marian Oosterhoff

Door Anoniem -. op 24 Nov 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Ad van der Bruggen

Goede en snelle levering zakjes waren de goede maat. sommige zakjes lieten los aan de zijkant

Door Anoniem -. op 21 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

J Leggedoor

prachtige sint geschenkdozen gekocht ik ben heel erg tevreden !

Door Anoniem -. op 21 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Van Bommel vof

Supersnel en correct afgeleverd

Door Anoniem -. op 20 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Verzenddoos Met Plakstrip & Automatische Bodem 27x20x10cm 20stuks

Zoals altijd goede service en

Zoals altijd goede service en snelle levering! De doosjes zijn makkelijk in gebruik, geen gehannes meer met alles vast tapen. Perfect verzenddoosje!

Door Anoniem -. op 20 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Vulling materiaal Klein verpakking Relleno 1.25 kilo Wit

Zoals altijd goede service en

Zoals altijd goede service en snelle levering! Hele fijne vulling voor mijn cadeaudoosjes gevuld met koekjes! Fijn ook dat het een klein verpakking is, als hobbybakker heb ik geen ruimte voor grootverpakkingen.

Door Anoniem -. op 20 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Kadozakjes Goud Mat 17.5x25cm 250stuks

in goede orde ontvangen

in goede orde ontvangen

Door Anoniem -. op 18 Nov 2020 :
(3/5) 
Product : Decoratiepop Medium Piet Met Pet 35cm

Ik had aangegeven welke pieten

Ik had aangegeven welke pieten ik wilde , ivm hun kleding. Jammer dat daar totaal geen trekening mee gehouden kon worden!

Door Anoniem -. op 17 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Eric

Super; duidelijke website, mooie producten en snelle vriendelijke levering; chapeau!

Door Anoniem -. op 17 Nov 2020 :
(1/5) 
Product : Shop review

De borrelworst

Zeer snel geleverd . De verpakking is prima voor verzending van onze producten.

Door Anoniem -. op 17 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerda Janze

Ik heb verpakking gekocht voor een Sint brievenbuspakket. Zeer tevreden over het Sint pakket, is net als beschrijving aangeeft. De doos is makkelijk te vouwen en zit goed en stevig in elkaar. Sticker erop en klaar voor verzending. Pakket is snel geleverd conform adres. Al met al zeer tevreden over zowel inhoud als levering en tevens prijs.

Door Anoniem -. op 14 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

G.J. Eggens-Wolters

Krabbendam is een prima bedrijf. Er was voor mij voldoende keuze voor een goede prijs. Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel goed verpakt.

Door Anoniem -. op 13 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carla kenbeek pedicure

Ik had al mijn bestelling doorgegeven en kwam er net iets te laat achter dat ik nog een rol etiketten nodig had. Op advies van de "chat" heb ik deze besteld alsof ik ze zou afhalen, met als opmerking de vraag of ze bij mijn eerdere bestelling meegestuurd konden worden. Helaas was die eerdere bestelling al verstuurd. Maar dat bleek geen enkel probleem, ik kreeg mijn etiketten er snel achteraan gestuurd, zelfs zonder verzendkosten. Geweldige service, hartelijk bedankt. Volgende keer kom ik weer bi

Door Anoniem -. op 07 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Eefje Desmet

Alles prima in orde. Alleen spijtig dat de gratis tas er niet bij was!!

Door Anoniem -. op 04 Nov 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Liane Dierckx

Super snelle levering en alles ziet er precies uit zoals in de webshop voorgesteld 😄 de dozen die ik bestelde zelfs mooier!!