Kerstboom Jari PVC met verlichting 134x134x210cm 1stuks

Artikelnummer: 153246

  • Nieuw

prijs per 1stuks, is een bestel artikel 2 a 3 werkdagen

€ 258,80 excl. btw
€ 313,15 incl. btw
Aantal 1+ 3+
Prijs ex btw € 258,80 € 232.92
Prijs incl btw € 313,15 € 281.83
Uw voordeel - 10%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Laat de magie van Kerstmis tot leven komen met onze Kerstboom Jari PVC met ingebouwde verlichting. Met een indrukwekkende hoogte van 210 cm en royale afmetingen van 134x134 cm, is deze kerstboom de perfecte toevoeging aan jouw feestelijke decoraties.

Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, straalt deze boom de klassieke schoonheid van een natuurlijke boom uit zonder gedoe met uitvallende naalden. Zijn stevige constructie zorgt ervoor dat hij jaar na jaar kan worden gebruikt, waardoor hij een duurzame keuze is voor jouw kersttradities.

De Kerstboom Jari PVC wordt geleverd met ingebouwde verlichting, waardoor hij direct een warme en uitnodigende sfeer creëert in jouw huis. Geen gedoe meer met het ophangen van lichtslingers - deze boom straalt van binnenuit, klaar om jouw kerstvieringen te verlichten.

Deze kerstboom is een prachtige canvas voor het vieren van de feestdagen met vrienden en familie. Eenvoudig op te zetten en met een symmetrische vorm die perfect is voor het tonen van al je favoriete ornamenten, zal deze boom het middelpunt worden van je kerstdecoraties.

Breng de warmte en vreugde van Kerstmis in huis met de Kerstboom Jari PVC met ingebouwde verlichting en creëer onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

EK Voetbal Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om van dit EK een topfeest te maken!

EK Voetbal

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten