Kerstboom Danby PVC 142x142x240cm zonder verlichting 1stuks

Artikelnummer: 153207

  • Nieuw

prijs per 1stuks, is een bestel artikel 2 a 3 werkdagen

€ 125,76 excl. btw
€ 152,17 incl. btw
Aantal 1+ 3+
Prijs ex btw € 125,76 € 113.18
Prijs incl btw € 152,17 € 136.95
Uw voordeel - 10%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Duik in de magie van de feestdagen met onze Kerstboom Danby PVC! Deze prachtige 210 cm hoge boom is de perfecte aanvulling op jouw kerstversieringen, waardoor je huis wordt omgetoverd in een winterwonderland vol warme gloed.

Met zijn royale afmetingen van 142x142x240cm vult deze boom elke ruimte met een betoverende kerstsfeer. Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, ziet hij er niet alleen levensecht uit, maar is hij ook duurzaam en herbruikbaar, jaar na jaar.

Het opzetten van deze kerstboom is een fluitje van een cent dankzij het handige ontwerp en de stevige constructie. Geen gedoe meer met uitvallende naalden of kronkelende takken - deze boom behoudt zijn perfecte vorm, klaar om te worden versierd met jouw favoriete kerstballen, slingers en lichtjes.

Breng je familie samen, laat de kerstliederen klinken en creëer onvergetelijke herinneringen rondom onze Kerstboom Danby PVC. Maak deze feestdagen memorabel met de tijdloze charme van een klassieke kerstboom!

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

EK Voetbal Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om van dit EK een topfeest te maken!

EK Voetbal

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten