Cadeaupapier Suiker papier little presents pink blue gold 70cm x 200m

Artikelnummer: 180041-70

Cadeaupapier is gemaakt van 80grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 171,99 excl. btw
€ 208,11 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 171,99 € 166.83 € 163.39
Prijs incl btw € 208,11 € 201.86 € 197.70
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Cadeaupapier gemaakt van suikerpapier is een geweldige milieuvriendelijke keuze voor het inpakken van cadeaus. Suikerpapier is gemaakt van houtpulp en gerecycled papier, wat het een duurzame en hernieuwbare bron maakt. Het is ook biologisch afbreekbaar en kan worden gerecycled, waardoor het een milieubewuste optie is voor cadeauverpakking.

Naast de milieuvriendelijkheid is suikerpapier vaak verkrijgbaar in een scala aan kleuren en texturen, waardoor het een unieke en opvallende presentatie kan bieden. Het kan worden versierd met verschillende decoraties zoals linten, strikken of stickers om een persoonlijk en creatief tintje te creëren.

Bovendien is suikerpapier is behoorlijk duurzaam en vouwen en snijden gemakkelijk weerstaan zonder gemakkelijk te scheuren. Dit maakt het een praktische keuze voor het inpakken van cadeaus van verschillende vormen en maten.

Al met al is cadeaupapier gemaakt van suikerpapier een geweldige optie is voor degenen die hun cadeaus op een milieuvriendelijke en stijlvolle manier willen inpakken. Het is een veelzijdige, duurzame en duurzame keuze die een speciaal tintje aan elk cadeau kan toevoegen.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten