Cadeaumand Sizo Knitted paper Bag Zwart 25x10cm 24stuks

Artikelnummer: 170010

prijs per 24stuks, is een bestel artikel 3 a 4 werkdagen

€ 106,00 excl. btw
€ 128,26 incl. btw
Aantal 1+ 10+
Prijs ex btw € 106,00 € 100.70
Prijs incl btw € 128,26 € 121.85
Uw voordeel - 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Cadeaumand Sizo

De Cadeaumand Sizo is de perfecte oplossing voor stijlvolle en veelzijdige cadeauverpakkingen. Leverbaar in diverse uitvoeringen zoals Naturel Met Ring, Jute Naturel Met Witte Rand, Knitted Paper Bag in Zwart, Wit of Grijs, en Paper Bag met een Suede Lederen Rand, biedt deze mand een elegante presentatie voor elk geschenk.

Unieke Eigenschappen:
Meerdere Kleuren en Stijlen: Kies uit een breed scala aan kleuren en stijlen om aan iedere smaak en gelegenheid te voldoen.

Veelzijdige Formaten: Beschikbaar in verschillende maten, waaronder Ø 13, 15, 20cm, en als schaal in Ø 20cm/H 10cm en Ø 25cm/H 10cm. Waterdichte Binnenzak: Elke bag en schaal is voorzien van een 100% biologisch afbreekbare, watervaste binnenzak, waardoor ze ideaal zijn voor potplanten en andere toepassingen.

Duurzaam en Multifunctioneel:
Na het geven van je geschenk, krijgt de Cadeaumand Sizo een tweede leven. Gebruik de mand als decoratieve kamerplantenpot, een stijlvolle fruitmand, of een handige opberger voor diverse items. Dankzij de duurzame materialen en de stevige constructie is deze mand niet alleen mooi, maar ook functioneel en milieuvriendelijk.

Presentatie en Verpakking:
De Cadeaumand Sizo kan ook worden verpakt in een cellofaanzak voor een extra feestelijke presentatie. Dit maakt het een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot feestdagen en alles daartussenin.

SIZO® Storage & Planters:
Onze SIZO® Storage & Planters staan bekend om hun sfeer en veelzijdigheid. Perfect om te beplanten, te gebruiken als opberger, en ideaal voor decoratieve doeleinden. Met een assortiment dat varieert in kleuren, vormen, materialen en maten, vind je altijd een product dat bij jouw stijl past.

Kies voor de Cadeaumand Sizo en geef een cadeau dat blijft verrassen, zelfs lang na het uitpakken.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

EK Voetbal Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om van dit EK een topfeest te maken!

EK Voetbal

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten