Cadeaumand Sizo Jute Storage Olive 36x30cm 6stuks

Artikelnummer: 170124

  • Nieuw

prijs per 6stuks is een bestel artikel 3 a 4 werkdagen

€ 188,56 excl. btw
€ 228,16 incl. btw
Aantal 1+ 10+
Prijs ex btw € 188,56 € 179.13
Prijs incl btw € 228,16 € 216.75
Uw voordeel - 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

De Storage Basket Sizo is de ideale oplossing voor stijlvolle en veelzijdige opslag in huis. Leverbaar in diverse uitvoeringen zoals Naturel Met Ring en Jute Naturel, biedt deze mand een elegante en praktische manier om je spullen op te bergen.

Unieke Eigenschappen:

Meerdere Kleuren en Stijlen: Kies uit een breed scala aan kleuren en stijlen om aan iedere interieurstijl te voldoen.

Veelzijdige Formaten: Beschikbaar in verschillende maten: 32 cm doorsnee x 26 cm hoogte, 36 cm doorsnee x 30 cm hoogte, en 28 cm doorsnee x 23 cm hoogte.

Gemaakt van Jute: Deze manden zijn gemaakt van duurzaam jute, wat zorgt voor een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Waterproof Inner Liner: Voorzien van een waterdichte binnenvoering, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van diverse items zonder het gebruik van een aparte binnenzak.

Duurzaam en Multifunctioneel:
De Storage Basket Sizo is niet alleen een opbergoplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Gebruik de mand als decoratieve kamerplantenpot, een stijlvolle fruitmand, of een handige opberger voor speelgoed, boeken, en andere huishoudelijke items. Dankzij de duurzame materialen en de stevige constructie is deze mand niet alleen mooi, maar ook functioneel en milieuvriendelijk.

Perfect voor Elke Ruimte:
Deze opbergmanden zijn perfect voor elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de badkamer, en van de keuken tot de kinderkamer. Ze helpen je om georganiseerd te blijven terwijl ze een vleugje stijl en charme toevoegen aan je inrichting.

SIZO® Storage & Planters:
Onze SIZO® Storage & Planters staan bekend om hun sfeer en veelzijdigheid. Perfect om te beplanten, te gebruiken als opberger, en ideaal voor decoratieve doeleinden. Met een assortiment dat varieert in kleuren, vormen, materialen en maten, vind je altijd een product dat bij jouw stijl past.

Kies voor de Storage Basket Sizo en ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek in je dagelijkse opbergoplossingen.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

EK Voetbal Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om van dit EK een topfeest te maken!

EK Voetbal

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten