Wijnkist 3 Fles Schuifdeksel & Venster 34x27x9cm 10stuks

Artikelnummer: 1170484

BxDxH, FSC gekeurd, Prosecco Schuifkist Compleet Prijs per 10 stuks.

€ 106,63 excl. btw
€ 129,02 incl. btw
Aantal 1+ 18+
Prijs ex btw € 106,63 € 99.17
Prijs incl btw € 129,02 € 119.99
Uw voordeel - 7%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Wijnkist 3 Fles Schuifdeksel & Venster is een uitstekende keuze om uw wijnflessen op een traditionele en elegante manier te verpakken en te presenteren.

Met afmetingen van 34x27x9cm biedt deze kist voldoende ruimte voor drie wijnflessen van standaardformaat, en met het transparante venster kunt u de inhoud bewonderen zonder de kist te openen.

Deze set bevat 10 van deze stijlvolle houten wijnkisten, ideaal voor het verpakken van geschenken, het organiseren van uw eigen wijncollectie, of het creëren van een smaakvolle wijnpresentatie tijdens speciale gelegenheden.

Het hoogwaardige perspex deksel is voorzien van beschermende folie, die u eenvoudig zelf kunt verwijderen. Eén zijde van de folie is wit en de andere zijde is transparant, waardoor u kunt kiezen voor de gewenste presentatie.

Met deze houten wijnkist kunt u uw flessen wijn op een traditionele en mooie manier verpakken, waarbij de kwaliteit van de wijnflessen extra wordt benadrukt. De wijnkist heeft een schuifdeksel waarmee u de flessen gemakkelijk toegankelijk houdt, en in combinatie met houtwol of papierwol worden uw wijnflessen niet alleen goed beschermd, maar ook prachtig verpakt.

Met de Wijnkist 3 Fles Schuifdeksel & Venster wordt het geven van meerdere flessen wijn een bijzondere ervaring, waarbij de ontvanger direct onder de indruk zal zijn van de elegantie van de flessen en de belofte van heerlijke wijn. Geniet van de mogelijkheden en de stijl die deze wijnkisten bieden.

FSC GEKEURD HOUT, Verpakt per 10 stuks

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Paasartikelen bestellen voor de leukste paascadeau's, natuurlijk bij Krabbendam!

Pasen

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten