Wijnkist 3 Fles Scharnierkistje 33.5x25.5x10.1cm 10stuks

Artikelnummer: 1170483

BxDxH, FSC gekeurd, t Prijs per 10 stuks.

€ 135,08 excl. btw
€ 163,45 incl. btw
Aantal 1+ 18+
Prijs ex btw € 135,08 € 125.62
Prijs incl btw € 163,45 € 152.01
Uw voordeel - 7%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Wijnkist 3 Fles Scharnierkistje is een uitstekende keuze om uw wijnflessen op een traditionele en stijlvolle manier te verpakken en te beschermen.

Met afmetingen van 33.5x25.5x10.1cm biedt dit kistje voldoende ruimte voor maar liefst drie wijnflessen van standaardformaat, en met het handige scharnierdeksel kunt u de flessen elegant presenteren.

Deze set bevat 10 van deze charmante houten wijnkisten, ideaal voor het organiseren van uw eigen wijncollectie, het presenteren van geschenken, of het creëren van een smaakvolle wijnpresentatie tijdens speciale gelegenheden.

Met deze houten wijnkist kunt u uw flessen wijn op een traditionele en smaakvolle manier verpakken, waarbij de kwaliteit van de wijnflessen extra wordt benadrukt.

De wijnkist heeft een scharnierdeksel waarmee u de flessen gemakkelijk toegankelijk houdt, en in combinatie met houtwol of papierwol worden uw wijnflessen niet alleen goed beschermd, maar ook prachtig verpakt.

Met de Wijnkist 3 Fles Scharnierkistje wordt het geven van meerdere flessen wijn een bijzondere ervaring, waarbij de ontvanger direct onder de indruk zal zijn van de elegantie van de verpakking en de belofte van heerlijke wijn. Geniet van de mogelijkheden en de stijl die deze wijnkisten bieden.

FSC GEKEURD HOUT, Verpakt per 10 stuks

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Oranje Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Van oranje tasjes tot oranje vlaggen.

Koningsdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten