Wijnkist 2 Fles Schuifdeksel & Venster 34x18.2x9cm 10stuks

Artikelnummer: 1170477

BxDxH, FSC gekeurd, Prosecco Schuifkist Compleet Prijs per 10 stuks.

€ 88,63 excl. btw
€ 107,24 incl. btw
Aantal 1+ 26+
Prijs ex btw € 88,63 € 81.54
Prijs incl btw € 107,24 € 98.66
Uw voordeel - 8%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

De wijnkist met een capaciteit van 2 flessen is een elegante en praktische keuze voor het verpakken van uw favoriete wijnen. Deze kist is voorzien van een handige schuifdeksel en een venster, waardoor de inhoud zichtbaar is zonder dat de verpakking geopend hoeft te worden. Met afmetingen van 34x18.2x9cm biedt deze kist voldoende ruimte voor twee standaard wijnflessen.

Om ervoor te zorgen dat uw wijnflessen in optimale staat aankomen, is de bovenzijde van de deksel beschermd met een laagje folie. Deze folie is zowel aan één zijde wit als aan de andere zijde transparant. Het is belangrijk om de beschermende folie zelf te verwijderen voordat u de wijnkist in gebruik neemt, om ervoor te zorgen dat de kist er zo fraai mogelijk uitziet.

De binnenzijde van de wijnkist heeft afmetingen van 357x189mm, waardoor deze geschikt is voor de meeste gangbare wijnflessen. De deksel van de kist is vervaardigd van hoogwaardig perspex, wat zorgt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling.

Of u nu van plan bent om wijn cadeau te geven of uw eigen wijncollectie op een elegante manier wilt opbergen, deze wijnkist met schuifdeksel en venster biedt de perfecte oplossing. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt deze kist tot een ideale keuze voor wijnliefhebbers en geschenkgevers.

FSC GEKEURD HOUT, Verpakt per 10 stuks

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Oranje Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Van oranje tasjes tot oranje vlaggen.

Koningsdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten