Wijnkist 2 Fles Nietdekselkistje & Deksel 34X18.2x9.5cm 10stuks

Artikelnummer: 1170470

BxDxH, FSC gekeurd, Prijs per 10 stuks.

€ 63,33 excl. btw
€ 76,63 incl. btw
Aantal 1+ 26+
Prijs ex btw € 63,33 € 58.26
Prijs incl btw € 76,63 € 70.50
Uw voordeel - 8%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

of

Productinformatie

Het Wijnkist 2 Fles Nietdekselkistje is een klassieke en charmante manier om uw favoriete wijnflessen te presenteren of cadeau te geven. Deze traditionele wijnkist is vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout en heeft een tijdloze uitstraling. Met afmetingen van 340x182x95mm biedt het voldoende ruimte om twee flessen wijn veilig en stijlvol te verpakken.

Een van de kenmerken die deze wijnkist onderscheidt, is het tussenschot in het midden, dat de twee flessen van elkaar scheidt en voorkomt dat ze tegen elkaar stoten. Hierdoor blijven uw wijnflessen in optimale staat tijdens het transport en de opslag.

De wijnkist wordt geleverd inclusief een bijpassend deksel, dat stevig en veilig op zijn plaats blijft zitten. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de kist goed beschermd is.

Een extra bonus is het feit dat het gebruikte hout FSC-gekeurd is, wat betekent dat het afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Dit draagt bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Deze wijnkisten worden verpakt per 10 stuks, waardoor ze ideaal zijn voor wijnhandelaren, cadeauwinkels of individuen die regelmatig wijn willen verpakken of cadeau doen. Ze kunnen worden aangevuld met houtwol of papierwol voor een extra decoratieve touch.

Of het nu gaat om het presenteren van een speciale fles wijn aan een dierbare of het verpakken van wijn voor verkoop, dit Wijnkist 2 Fles Nietdekselkistje is een tijdloze keuze die de elegantie van wijn benadrukt en een blijvende indruk achterlaat.

FSC GEKEURD HOUT, Verpakt per 10 stuks

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Oranje Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Van oranje tasjes tot oranje vlaggen.

Koningsdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten