Alle reviews

Door Anoniem -. op 05 Jun 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Paola de kwaadsteniet

Mooie poppetjes maar heb ze nog niet gebruukt

Door Anoniem -. op 29 May 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Esther van Zaltbommel

Het is mooi en stevig lint. Snel bezorgd.

Door Anoniem -. op 28 May 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Merenciana

Bestelling gedaan van een grote rode strik voor mijn dochter en haar schoolvriendin de examenschoolfeest. Helaas is door bezorgvervoer de strik gescheurd. Mail gestuurd naar Krabbendam met foto,s erbij. Die hebben gelijk na bevestiging daarvan de volgend dag een nieuwe strik gestuurd. Netjes op tijd voor hun examenfeest. Prima service en natuurlijk een mooie strik!!! 5 sterren voor mij voor hun service

Door Anoniem -. op 16 May 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jeroen Vliex

Makkelijke webshop en snelle verzending!

Door Anoniem -. op 14 May 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

schut

Prima het voldeed aan mijn verwachtingen en heb ermee kunnen doen wat ik wilde met houtbranden...

Door Anoniem -. op 10 May 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Aline Hirsch

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. De artikelen zijn van goede kwaliteit en de service is ook goed.

Door Anoniem -. op 04 May 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

GS Automotive

Mooie kwalitatief goede strik, snelle levering.

Door Anoniem -. op 01 May 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

G

Zeer snelle levering !

Door Anoniem -. op 26 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Diane Bos

Voor Pasen wou ik leuke zakjes maken met daarin paaseitjes en paas lolly's. Dus mijn zoektocht naar zakjes begon... Dit bleek nog best wel lastig te zijn omdat ik op zoek was naar iets specifieks. Een leuke zakje met een paasopdruk daarop en dan een hoeveelheid van ongeveer 100 zakjes. Bij een andere site waar ik had gekeken had ik een vraag uitstaan omdat het bestellen niet soepel ging. Dit bedrijf liet niks meer van zich horen.. daarna ben ik hier terecht gekomen en ben erg blij me

Door Anoniem -. op 18 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerrie

Goed bedrijf, altijd snelle leveringen. Met spoedopdrachten zijn ze super behulpzaam en snel met de levering. Kwaliteit van de artikelen zijn prima.

Door Anoniem -. op 17 Apr 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Nancy

Laatst heb ik 100 geluks poppetjes besteld, maar veel bleken helaas beschadigd/niet netjes afgewerkt. Ik kreeg gratis een nieuw doosje met 100 geluks poppetjes toegestuurd, helemaal top!!!!

Door Anoniem -. op 17 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Bonbondoosje Porto Zwart & Bonbondoos Goud Mat 15x15x2.8cm 10stuks

Prachtig handig afgewerkt doos

Prachtig handig afgewerkt doosje Prijs/kwaliteit is goed

Door Anoniem -. op 14 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

A.

Prima materiaal en snelle levering. Zeer tevreden.

Door Anoniem -. op 11 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

W. van Roon

Fantastisch vindt ik jullie website, service en snelheid van levering, daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen. Ga zo door!!!

Door Anoniem -. op 10 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Hilda

Mooie en prima zakjes De service is goed en de levering snel

Door Anoniem -. op 06 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ina de Ruyter

super snelle levering en een hele mooi kwaliteit

Door Anoniem -. op 05 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Geke jansen

Snelle levering artikel zag er goed it.

Door Anoniem -. op 05 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Paul

Uitermate tevreden over de producten maar vooral de snelle service. In no time heb je je bestelde spullen binnen, goed verpakt en correct afgehandeld. Krabbendam...gewoon een goed bedrijf met veeeeeeeel mogelijkheden!

Door Anoniem -. op 04 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

nicole Wanten

Zeer klantvriendelijk, snelle levering en snelle afhandeling. Perfect _3

Door Anoniem -. op 03 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cora Gijsen

Netjes geholpen en snelle services bedankt

Door Anoniem -. op 03 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Magnum Bows Maxi Strik Glanzend Wit Strik d60x105cm 20 Lussen

zEER snelle en nette service &

zEER snelle en nette service 👍👍👍 en het product zag er fantastisch uit 😀😀

Door Anoniem -. op 03 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : GRATIS Nonwoven Bigshopper Lime Groen Krabbendam.nl 40x12x35cm

Een heel fijn en degelijk tasj

Een heel fijn en degelijk tasje , 👍😀

Door Anoniem -. op 02 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ilona

Goede producten, snelle levering 👍👍

Door Anoniem -. op 01 Apr 2019 :
(5/5) 
Product : Cadeauzakjes Kraft Lieveheersbeestje & Bloem 13x19cm 1000stuks

Ziet er fraai en mooi uit in c

Ziet er fraai en mooi uit in combinatie met het lieveheersbeestje (knijper). Leuke reacties binnen onze ggz praktijk.

Door Anoniem -. op 29 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerrie

Prima bedrijf, altijd een snelle levering en hele mooie producten, maakt niet uit wat je besteld. Goede service! :-)

Door Anoniem -. op 27 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Christel Van Woensel

Alles is vlotjes verlopen !

Door Anoniem -. op 26 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

De Smedt Kristel

Mooi en degelijk verpakkingsmateriaal,! zeer tevreden

Door Anoniem -. op 15 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Yolanda

Snelle levering en mooie spullen. Fijn dat je niet gelijk in hele grote aantallen tegelijk moet bestellen!

Door Anoniem -. op 04 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jeanine

Zeer tevreden over de geleverde producten!!

Door Anoniem -. op 01 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Aluminium Inpak Vellen Voor Bonbons Koper 7x11cm 200stuks

Mooie van kleur en kwaliteit.

Mooie van kleur en kwaliteit. Snelle levering en goede service.

Door Anoniem -. op 01 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Aluminium Inpak Vellen Voor Bonbons Groen 7x11cm 200stuks

Mooie van kleur en kwaliteit.

Mooie van kleur en kwaliteit. Snelle levering en goede service.

Door Anoniem -. op 01 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Aluminium Inpak Vellen Voor Bonbons Blauw 7x11cm 200stuks

Mooie van kleur en kwaliteit.

Mooie van kleur en kwaliteit. Snelle levering en goede service.

Door Anoniem -. op 01 Mar 2019 :
(5/5) 
Product : Aluminium Inpak Vellen Voor Bonbons Roze 7x11cm 200stuks

Mooie van kleur en kwaliteit.

Mooie van kleur en kwaliteit. Snelle levering en goede service.

Door Anoniem -. op 28 Feb 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Hadassa

Omschrijving van de produkten komen overeen met de geleverde produkten! Zeker aan te bevelen!

Door Anoniem -. op 27 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Danielle Bakker

Altijd snelle levering en goede producten!

Door Anoniem -. op 26 Feb 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

I.E. Waardenburg

Door het uitgebreide aanbod veel idee.n opgedaan. Bestelde kado verpakking duidelijk beschreven op de site. Bestelling verliep zoals afgesproken en goed verpakt. Zeer tevreden met het bestelde artikel. Ik blijf klant......

Door Anoniem -. op 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Luchtkussenenvelop Leper Kraft Rood 16.5x16.5cm 50stuks

Super mooie kwaliteit en onwij

Super mooie kwaliteit en onwijs goede service van Krabbendam! Ik bestel hier zeker nog eens.

Door Anoniem -. op 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Rani

Top service! Ik heb een paar keer achter elkaar een grote bestelling geplaatst en iedere bestelling werd direct opgepakt en de volgende dag geleverd. Super!

Door Anoniem -. op 15 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Fatos

Top producten, zeer snelle levering! Zeer tevreden, aanrader!

Door Anoniem -. op 09 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Edith

Alles prima verlopen. De kwaliteit van het folie-kadopapier voldoet aan de verwachting.

Door Anoniem -. op 08 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

P. du Clou-Lobbezoo

Erg tevreden met de producten en snelle levering.

Door Anoniem -. op 06 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Nino

Fijne snelle service!

Door Anoniem -. op 02 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Vernaillen Els

Echt een prachtige geschenkdoos. Het diende als geschenkverpakking voor mijn moeder haar 90ste verjaardag. ECHT GESLAAGD !!

Door Anoniem -. op 01 Feb 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Dave

Super luxe boxen

Door Anoniem -. op 30 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kerstin

Super tevreden! Ik moest snel een strik hebben voor een cadeau, even contact gehad en binnenreed dagen de strik ontvangen. En wat een mooie strik! Is een prachtig cadeau geworden

Door Anoniem -. op 29 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

S Stuiver

Top service kwa contact en verzending. De producten zijn van goeie kwaliteit. Ik weet waar ik me producten van ga blijven bestellen.

Door Anoniem -. op 26 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Paulien Sikkema-Jager

Vlot geregeld ik koop de tasjes elk jaar en zoals altijd zijn ze perfect en snel in huis!

Door Anoniem -. op 25 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Gondeldoos Pula Zonder Handgreep 37x33x12cm Zwart Blinkend 100stuks

Product is van een zeer goede

Product is van een zeer goede kwaliteit en bovendien zeer goede service van Krabbendam !

Door Anoniem -. op 21 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Angela Fulford

Zeer tevreden

Door Simone D. op 17 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Simone De Vries

Al jaren lang kopen wij ons verpakkingsmateriaal bij Krabbedam. Mooie keuze uit seizoensproducten en voor ieder budget ruime keuze. Voor koekjes, chocolade en kerstpakketten is er altijd iets moois te vinden.

close

Favorieten