Alle reviews

Door Anoniem -. op 15 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Voetverzorging Yvonne

Alles super netjjes en snel bezorgd. Omruilen vd tasjes was geen probleem (te grote besteld) supersnel de juiste gekregen. Top.

Door Anoniem -. op 14 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Siggi

Wij zijn altijd zeer tevreden met de producten van Krabbendam Het assortiment is zeer groot, dus wij hoeven nooit naar een andere leverancier uit te wijken.

Door Anoniem -. op 09 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Tineke van der Wolde

Snelle levering en de bestelde artikelen voldoen aan de verwachting

Door Anoniem -. op 07 Nov 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Ingrid

Leuk en handige producten, snel geleverd

Door Anoniem -. op 05 Nov 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Ellen

Erg snelle levering !! Mooie kwaliteit kado-tasjes.

Door Anoniem -. op 30 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Door Anoniem -. op 29 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Kadotasjes Latina Mat Donker Blauw Met Koord 10x6.5x12cm 12stuks

Precies zoals op de tekening..

Precies zoals op de tekening.. erg mooi

Door Anoniem -. op 29 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Dennis

Top geregeld en goede snelle service!

Door Anoniem -. op 25 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cynthia

top produkten !

Door Anoniem -. op 22 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Yvonne

Keurig en accuraat geholpen door Dave. Bestelling snel geleverd.

Door Anoniem -. op 16 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Luxe Kubus Dekseldoos Faro 1200 gram Zwart Mat 24x24x24cm

Prima kwaliteit en superhandig

Prima kwaliteit en superhandige montage en plakstrips. Heb er zelf displaydoos van gemaakt, prima te bewerken. Top uitstraling.

Door Anoniem -. op 11 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Inge

Goede snelle levering. Nette afhandeling en goede service.

Door Anoniem -. op 11 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Sarah

De bestelling dat we gedaan hebben voor de boxen ,is ons erg goed bevallen. de webshop is mooi overzichtelijk wat ook erg belangrijk is . Het zijn mooie boxen die onze klanten ook erg waarderen . De levering is vlot en vlug gegaan waarvoor dank. We keren zeker nog bij u terug. M.v.g Sarah en Chris Bellissimo koffie en thee

Door Anoniem -. op 10 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Bierverpakking Draagdoos Brugge Kraft voor 2 flesjes 33cl 10stuks

Dit zijn mooie stevige doosjes

Dit zijn mooie stevige doosjes waarin je met een gerust hart een paar biertjes kan meegeven.

Door Anoniem -. op 10 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Bierverpakking Draagdoos Brugge Zwart voor 2 flesjes 33cl 10stuks

Dit zijn mooie stevige doosjes

Dit zijn mooie stevige doosjes waarin je met een gerust hart een paar biertjes kan meegeven.

Door Anoniem -. op 05 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Lieke Reijrink

Na helaas een verkeerde spoedlevering alles heel erg netjes opgelost. De goede verpakkingen waren op de juiste tijd in huis! Nogmaals super bedankt hiervoor!

Door Anoniem -. op 02 Oct 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Hans Kollen

Zeer tevreden met de eerste bestelling. Alles zeer naar tevredenheid afgehandeld. Zeker ook met Dave telefonisch! Top!! Met vriendelijke groet, Hans Kollen, wijnspecialist en slijter Jumbo Foodmarkt Breda

Door Anoniem -. op 02 Oct 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Fleur

Prima klantenservice en medewerking met wensen van klant!

Door Anoniem -. op 27 Sep 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carol

Goed contact gehad met de webshop omdat mijn bestelling leverproblemen had. Ze hebben het perfect opgelost en ik heb mijn pakket netjes ontvangen.

Door Anoniem -. op 27 Sep 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jorien

Supersnel de mooie strikken de volgende dag ontvangen.

Door Anoniem -. op 27 Sep 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Marjanne

Het was even zoeken naar de juiste maten en de nodige opvulmogelijkheden maar ik ben zeer tevreden. Mijn producten komen er mooi in uit !

Door Anoniem -. op 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Van Wanrooij

Goed bedrijf, leveringen zijn altijd snel en de kwaliteit van de producten is uitstekend!

Door Anoniem -. op 22 Sep 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

JP

Zeer goede service!

Door Anoniem -. op 10 Sep 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Chantal

Ondanks dat de medewerkers op vakantie zijn geweest, toch mijn bestelling super snel en op tijd geleverd! Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, top!

Door Anoniem -. op 03 Sep 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Yvonne

Fantastische service! Adequaat contact via de mail en telefonisch. Extra foto's werden gemaakt, geen enkele moeite. Transport was goed geregeld. Heel betrouwbaar en vriendelijk. Tot de volgende bestelling! Yvonne

Door Anoniem -. op 19 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

garage claus

correct product, zoals beschreven. Op tijd geleverd!

Door Anoniem -. op 15 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

J. Gruppelaar

Veel keus op de webshop en snelle levering. Regelmatig bestel ik hier mijn verpakkingsmateriaal en ben keer op keer zeer tevreden.

Door Anoniem -. op 14 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Coby

Snelle levering, goed verpakt, mijn dank

Door Anoniem -. op 14 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carla

Erg snelle service

Door Anoniem -. op 01 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pascal

test

Door Anoniem -. op 01 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pascal

Test2

Door Anoniem -. op 01 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pascal

Test2

Door Anoniem -. op 01 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pascal

csdcgd

Door Anoniem -. op 01 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

mirjam

Zeer tevreden. goede en snelle levering.

Door Anoniem -. op 01 Aug 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pascal

Alweer een test, de laatste hoop ik

Door Anoniem -. op 30 Jul 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

julia

Ik ben heel tevreden met mijn cadeauzakjes en de krullinten, altijd leuk om mee in te pakken. Verzending was snel , en netjes ingepakt. Top.

Door Anoniem -. op 26 Jul 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

San

Ik kwam deze site per toeval tegen op zoek naar een aantal klein formaat (kado)tasjes, en was aangenaam verrast door het ruime assortiment. Heb eerst wat besteld om te kijken of de producten zouden voldoen, en welke het uiteindelijk zouden worden. En uiteindelijk laatst mijn bestelling gedaan. Altijd vlotte afhandling en verzending van de producten. Krabbendam kadoverpakkingen hou ik erin...:)

Door Anoniem -. op 19 Jul 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Herma

Geweldig bedrijf, denkt met je mee en je bestelling komt keurig verpakt aan. ik had zakjes nodig voor kruidenmixen.. verpakking en binnenkant van de zakjes waren zoals beschrijven stond.

Door Anoniem -. op 18 Jul 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Astrid

De kennis die de medewerker aan de telefoon had over mijn gestelde vragen was zeer goed. Vlotte en correcte aflevering van de bestelling. Fijn zaken doen.

Door Anoniem -. op 16 Jul 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Katrin

Super service! Snel en correct!

Door Anoniem -. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

M.C,

Zeer snel en compleet geleverd

Door Anoniem -. op 10 Jul 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ed

Snelle levering, goed verpakt en de dozen zijn van uitstekende kwaliteit.

Door Anoniem -. op 29 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Transparante Folie 30cm x 500meter 25mu rol Cellofaanfolie

Ik ben zeer tevreden. Thanks.

Ik ben zeer tevreden. Thanks.

Door Anoniem -. op 27 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

The readshop

Prachtige producten en een zeer snelle leveringen. Zeer tevreden.

Door Anoniem -. op 27 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Kadozakjes Gerecycled Nature & Black Dots 12x19cm 200stuks

Perfect papier

Perfect papier

Door Anoniem -. op 22 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Greet Joosten

mooi verpakkingspapier en snel geleverd.

Door Anoniem -. op 18 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Bonbondoosjes Zilver Bella 375 gram 12.7x7.3x6.2cm 25stuks

De bonbondoosje zijn precies a

De bonbondoosje zijn precies als afgebeeld. Alle 25 stuks waren al voor gevouwen dus dat was echt heel fijn, omdat het mij weer tijd scheelde. Top service! Doosjes waren goed beschermd en snel verzonden.

Door Anoniem -. op 07 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Oesha

Goede kwaliteit. Super service en zeer snelle levering

Door Anoniem -. op 05 Jun 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

J. D

Ik ben zeer tevreden. Van mij 5 sterren.

close

Favorieten