Alle reviews

Door Anoniem -. op 18 Apr 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

walraet teresa

Perfect !

Door Anoniem -. op 17 Apr 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

R.Schoolderman

Dank voor de snelle levering. Goed verpakt - Top

Door Anoniem -. op 06 Apr 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

willie

prima producten en snel geleverd! top!

Door Anoniem -. op 06 Mar 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Zeliha

Ik ben heel erg tevreden over de goede service en kwaliteit! Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Door Anoniem -. op 04 Mar 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cor Verheul

Heldere website, snel geleverd, goed product.

Door Ingrid V. op 26 Feb 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ingrid Van Der Zel

Turbo levering, al de volgende werkdag geleverd. Keurig verpakt en erg mooi producten. Dank voor de goede service en tot de volgende order! Absoluut aan te bevelen. 5*****

Door Anoniem -. op 25 Feb 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Eilander

Mooie tasjes en snel geleverd. Super!

Door Anoniem -. op 14 Feb 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

ann stevens

Telkens heel tevreden van de keuze mogelijkheden en snelle service van uw bedrijf

Door Anoniem -. op 12 Feb 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Daisy De Maere

steeds een fijne samenwerking:makkelijk bestellen, snelle levering en alles netjes verpakt en in orde. dikke pluim voor uw medewerkers!!!

Door Anoniem -. op 12 Feb 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

HB4You

Mooi product precies wat ik nodig had, super snelle levering!

Door Anoniem -. op 12 Feb 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

maja smits

Fijne artikelen, ben er heel blij mee.

Door Anoniem -. op 30 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Th Weijert

Snelle levering en super mooi kant gekocht

Door Anoniem -. op 26 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cor Verheul

Snelle, correcte en adequate levering.

Door Anoniem -. op 22 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Plastic Zakje Transparant Met Plak Strip A4PLUS 25x35+5cm 100stuks

Het produkt is gewoon GOED. Di

Het produkt is gewoon GOED. Dit is HET juiste formaat voor bewaren/gebruik van stripboeken. Doordat het formaat iets groter is dan de standaard 220 mm breedte en sommige strips/comics dikker zijn, heb ik nou veel beter resultaat. Ik ben ZEER tevreden. Levering (verpakking) en verzzendtijd zijn gewoon super !!! In 1 samenvatting : nodig? : doen!!!

Door Anoniem -. op 22 Jan 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Frederique

De transparante cadeautasjes die we gebruikt hebben voor ons relatiegeschenk waren mooi, stevig en van goede kwaliteit. 't geheel zag er professioneel uit. Dank voor de snelle levering!

Door Anoniem -. op 21 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

De Bock

Schitterende service! Super om bij jullie aankopen te doen. Leveringen gebeuren steeds correct, stipt en snel. Klant is bij jullie koning!

Door Anoniem -. op 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Karla Van Driessche

Alles super vlot verlopen. Voor herhaling vatbaar. Groeten Karla

Door Anoniem -. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Henk

Een prima service, ondanks de drukke periode werd mijn last minute bestelling keurig op tijd geleverd!! Klasse!

Door Anoniem -. op 01 Jan 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cor Verheul

Prima product, prima levering, snel en correct.

Door Anoniem -. op 30 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ingrid Bisschop

Snelle levering, en een verkeerde inschatting in mijn eigen bestelling werd snel opgelost met een nalevering.

Door Anoniem -. op 27 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

A Bergen

prima levering

Door Anoniem -. op 27 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Maurice Broussard

Prima producten, aantrekkelijk geprijsd; erg vriendelijke service en zeer snelle levering. Kortom: een positieve ervaring onder alle opzichten. Het was voor ons de eerste keer dat we de verpakkingen voor onze kerstcadeaus bij Krabbendam bestelden, maar we zullen dat in de toekomst zeker weer doen!

Door Anoniem -. op 27 Dec 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Gerda

Keurige afhandeling en reactie op de vragen via de app!! Fijn dat ook al zijn wij maar een heel klein klantje de service ook zo goed is!

Door Anoniem -. op 24 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Edith Van grieken

alles is naar tevredenheid verlopen

Door Anoniem -. op 20 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Joyce

Goeie producten voor een deftige prijs. Snel geleverd! Uitstekende hulp bij de klantenservice.

Door Anoniem -. op 18 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marianne

Uitgebreid assortiment aan cadeautassen. Na mijn bestelling zeer snel geleverd. Keurig verpakt.

Door Anoniem -. op 17 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Karlijn

We hebben dit jaar wederom onze dozen voor de kerstpakketten hier besteld. Bij levering bleek er een pakket te onderbreken. Er was slechts een telefoontje nodig, waarna wij de volgende dag alsnog de missende dozen ontvingen. Krabbendam heeft het zelf met PostNL opgepakt. Prima service!

Door Anoniem -. op 11 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Luxe Magneetdozen New York Zwart Mat 15x15x5cm 1200gr 25stuks

Bij mijn zoektocht naar een lu

Bij mijn zoektocht naar een luxe geschenkdoos werd ik keurig geadviseerd. De dozen werden snel geleverd en voldoen volledig aan de verwachting.

Door Anoniem -. op 11 Dec 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Charlie

Snelle verzending, mooie zakjes van gerecycled papier!

Door Anoniem -. op 10 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Rachelle

veel keuze, goed materiaal ,snelle levering

Door Anoniem -. op 09 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : INPAK KOOPJESDEAL Strikje Metallic Mini Toronto Goud 7.5x10cm 50stuks

Het is prima spul. Het staat g

Het is prima spul. Het staat gelijk een stuk sjieker als je ze op je kadootjes plakt. Ze zijn ook heel handig in het gebruik. Je kunt de plakkertjes makkelijk van het schutpapier krijgen. Ze zijn ook mooi verpakt als je ze thuisbezorgd krijgt.

Door Anoniem -. op 09 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Steven Dechene

Makkelijk te bestellen, goede service en snel geleverd!

Door Anoniem -. op 09 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carla

Prettig contact, snelle levering, product zoals verwacht n.a.v. omschrijving/foto

Door Anoniem -. op 05 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Nancy

Transparante folie van 50 en 70 cm gekocht aan een mooie prijs, de levering was zeer vlug en al was dit een zware doos, alles bleef intact. Zeer tevreden!

Door Anoniem -. op 04 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ann van hoif

Top materiaal en snelle levering

Door Anoniem -. op 03 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Mart de Beer

Netjes bezorgd, goed ingepakt en het filmblik beantwoordde precies aan de verwachtingen

Door Anoniem -. op 03 Dec 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

R.van Leeuwen

netjes en snel geleverd

Door Anoniem -. op 28 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marry

Super snelle levering en de tasjes zijn boven verwachting, heel erg mooi ben er erg blij mee.

Door Anoniem -. op 28 Nov 2019 :
(4/5) 
Product : Shop review

Heutink

Prima levering en prima producten. Was blij met de bestelling.

Door Anoniem -. op 28 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ank

De bestelling ging makkelijk, snel geleverd. Zag er goed uit allemaal! Prima bedrijf!

Door Anoniem -. op 27 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Decoratiepop Medium Piet Met Pet 35cm

Voldeed aan de verwachting

Voldeed aan de verwachting

Door Anoniem -. op 26 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Decoratiepop Groot Piet Met Pet 50cm

Voldeed aan de verwachting

Voldeed aan de verwachting

Door Anoniem -. op 20 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marleen

snelle service en goede kwaliteit

Door Anoniem -. op 20 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerrie

Goed Bedrijf, leveringen altijd snel, en de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden over dit bedrijf, echt een aanrader!

Door Anoniem -. op 19 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Truus Bol

Heel blij met al mijn linten en strikken! Super snel geleverd. Top team van Krabbendam! Aanrader!

Door Anoniem -. op 19 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ingrid

Zeer ruim aanbod, zeer vlotte afhandeling. Materiaal van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden.

Door Anoniem -. op 18 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ellis

Al jaren zeer tevreden, goede service en snel geleverd

Door Anoniem -. op 16 Nov 2019 :
(5/5) 
Product : Shop review

Barelds

Goeie service

close

Favorieten