Alle reviews

Door Anoniem -. op 10 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Anna Soederhuizen

Snelle levering. Netjes ingepakt

Door Anoniem -. op 10 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cor van den Brink

Professionele en doortastende afhandeling van zowel het telefonisch als digitale contact. Aanrader!

Door Anoniem -. op 02 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ella van Eden

Vriendelijke mensen, vlotte bezorging en fijne produkten!

Door Anoniem -. op 01 Jul 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Riejan

Heel goede ervaringen. Vlotte levering. Bij vragen krijg je snel en adequaat een antwoord.

Door Anoniem -. op 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxe Kadolint & IJzerdraad Lete Zwart 60mm x 10 meter

Geweldig spul! Ik gebruik het

Geweldig spul! Ik gebruik het om mn overgordijn bij elkaar te binden!

Door Anoniem -. op 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Odilia

super snelle levering en genoeg keuze kwa spullen

Door Anoniem -. op 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

gerda

de bestelde tasjes werden snel geleverd.... en zien er echt mooi uit...prima kwaliteit ook....ben er heel blij mee

Door Anoniem -. op 29 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Rol Etiketten Zwart Kadootje Wit 4.5x4.5cm 500stuks

prima kwaliteit

prima kwaliteit

Door Anoniem -. op 29 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Rol Etiketten Voor de Liefste Papa Zwart & Wit 4cm 500stuks

prima kwaliteit

prima kwaliteit

Door Anoniem -. op 27 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

D. Leek

Zoals ik van Krabbendam gewend ben zijn de producten altijd van goede kwaliteit. Zo ook de geschenkverpakking voor Vaderdag. Huidverzorging in het pakket met een biertje naar keuze was een succes.

Door Anoniem -. op 25 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kris van der Elst

Prima site en goede levering!!

Door Palko P. op 24 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxe Magneetdozen New York Zwart Mat 33x22x10cm 1200gr Los Model

Mooie doos en snelle levering

Mooie doos en snelle levering

Door Anoniem -. op 24 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Willem Lutke Schipholt

Zeer tevreden over de producten en de service van levering

Door Anoniem -. op 24 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Martin

Alles prima geregeld. Zeer mooie strik geleverd. We gaan er nog 1 bij bestellen!

Door Anoniem -. op 19 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Brenda Schram

Zeer tevreden over de service en levering.

Door Anoniem -. op 18 Jun 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Petra Vos

prima, vlotte en keurige levering

Door Anoniem -. op 18 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Steven

Het was jammer dat er niet genoeg voorraad was, maar voor de rest goed geholpen en actief op de hoogte gehouden van de nalevering.

Door Anoniem -. op 13 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ed

Bestelling is snel geleverd, keurig verpakt. Artikelen zijn naar wens, precies zoals omschreven op de website.

Door Anoniem -. op 11 Jun 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Mieke Veen

Ik had afzettape besteld voor de heropening van ons Inloophuis. De levering was snel en goed, de prijs betaalbaar alleen de verzendkosten vond ik naar verhouding erg hoog.

Door Magalie V. op 11 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Magalie Vancoillie

Ik ben zeer tevreden van de wegschop- service van Krabbendam cadeauverpakkingen Leuke dingen te vinden en snel geleverd

Door Anoniem -. op 09 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Corine

Zeer positief over mijn eerste bestelling bij Krabbendam.nl, prima service en aanbod. Snel geleverd, dus super tevreden!

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Gold 31.5x23.5x10.5cm 12st

Goede kwaliteit . Ben er helem

Goede kwaliteit . Ben er helemaal blij mee

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Gold 31.5x23.5x10.5cm 12st

Goede service aardige medewerk

Goede service aardige medewerkers denken met je mee . Zeer tevreden over het product goede kwaliteit

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Gold 20.5x21.5x6cm 12stuks

Goede kwaliteit . Ben er helem

Goede kwaliteit . Ben er helemaal blij mee

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Mat 28.5x29x8.7cm 12stuks

Goede kwaliteit . Ben er helem

Goede kwaliteit . Ben er helemaal blij mee

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Gold 28.5x29x8.7cm 12stuks

Goede kwaliteit . Ben er helem

Goede kwaliteit . Ben er helemaal blij mee

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Luxueuze Magneetdozen Diamond & Satijn Roze Gold 31.5x23.5x10.5cm 12st

Goede kwaliteit . Ben er helem

Goede kwaliteit . Ben er helemaal blij mee

Door Anoniem -. op 04 Jun 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerda

Als leuke dingetjes om met cli.nten te gaan knutselen. Snelle correcte levering.

Door Anoniem -. op 26 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carla Loots

Zeer tevreden en een snelle levering 👍

Door Anoniem -. op 24 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jeroen

Laatst heb ik hier bonbon doosjes besteld. Mooie doosjes van goede kwaliteit en zeker een goeie prijs! Levering binnen 2 dagen

Door Anoniem -. op 23 May 2020 :
(3/5) 
Product : Shop review

Alexander

mooie strik!!!! echter wel wat beschadigingen helaas verder wel goed te woord gesteaan

Door Anoniem -. op 22 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Truus

Super snel geleverd! Heel fijn bestellen bij Krabbendam

Door Yvon N. op 19 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Yvon Neerings

Heb hier papieren tasjes besteld voor onze bruiloft , met een bruidsboeket er op afgebeeld , heet stevig , een plaatje om te zien , en erg snel en netjes geleverd , kom hier zeker terug , tot bedrijf .ga zo door .

Door Anoniem -. op 19 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Paul kok

Prima op tijd geleverd

Door Anoniem -. op 11 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Stephanie

Snelle levering, goed product, kortom zeer tevreden over Krabbendam kadoverpakking!

Door Anoniem -. op 11 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marlon

De spullen waren snel binnen en goed verpakt.

Door Anoniem -. op 11 May 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Linda

Snelle levering

Door Anoniem -. op 09 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Paulien Jager

Ik bestel meerder keren per jaar de kadotasjes van Paris. Ideaal formaat. Niet te groot en ook niet te klein. Ze zijn van goede kwaliteit!

Door Anoniem -. op 08 May 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Regoord

De bestelde artikelen werden snel geleverd en voldeden volledig aan de verwachting!

Door Anoniem -. op 06 May 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Essie

mooie manden. Alleen geven ze met verschuiven wit af. Dat is wel jammer. Voor de rest mooi en solide

Door Anoniem -. op 29 Apr 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Sharmaine

In de ochtend mega auto strik besteld, zelfde ochtend opgehaald! Super goeie service en klantvriendelijk.

Door Anoniem -. op 23 Apr 2020 :
(4/5) 
Product : Shop review

Nico

Na telefonisch contact over onze bestelling is er snel en adequaat gereageerd en hebben we op tijd tasjes ontvangen

Door Anoniem -. op 18 Apr 2020 :
(5/5) 
Product : Shop review

Alfred

Zeer goede klantenservice. Mooie producten en snel geleverd.

close

Favorieten