Alle reviews

Door Kathelijne J. op 15 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Cadeauverpakking

Helemaal tevreden!

Door Els K. op 13 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Kersttasjes Medium Rood Merry Christmas 18x10x23cm 12stuks

Mooie tasjes

De levering was snel en de tasjes zijn van goede kwaliteit.

Door Rianne P. op 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Bestelling

Helaas zat het bonusartikel niet bij mijn bestelling erbij de rest is netjes en snel geleverd dankjewel

Reageren op review  Ojee! Wat vervelend om te horen, we gaan uiteraard het bonusartikel naleveren. Goed om te horen dat de rest verder in orde was. Bedankt! Reageren op review

Webshop reactie op 15 Nov 2021
Door Nancy C. op 11 Nov 2021 :
(3/5) 
Product : Bonbondoosjes Kraft Bella Voor 2 Bonbons 6.7x3.4x3.3cm 25stuks

mijn mening

Mooi tijdig geleverd. Jammer van de hoge verzendingskosten voor zo'n klein, licht pakketje!

Reageren op review  Bedankt voor de review! We hebben inderdaad geen aangepast tarief voor kleine bestellingen. De verzendkosten hebben we ook bij kleine bestellingen, dus daar kunnen we helaas geen speciaal tarief voor aanbieden. Goed om te horen dat de artikelen mooi op tijd geleverd zijn. Reageren op review

Webshop reactie op 12 Nov 2021
Door Denitsa R. op 11 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Luxe Magneetdozen Venetie Wit Mat 18x18x8cm 1440gr 25stuks

Deni

Good product and fast delivery. Very happy with it!

Door Denitsa R. op 11 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Luxe Magneetdozen Venetie Wit Mat 25x25x9m 1440gr 25stuks

Deni

Very happy with the quality!

Door Kimberly S. op 11 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kadoverpakking

Heel tevreden van het product maar ook van de service en de snelle levering.
Danku wel :)

Door Noer P. op 10 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Top

Snelle levering. Voor herhaling vatbaar .top

Door Pieter V. op 09 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pieter

Snelle levering van een grote bestelling in de drukke tijd. mooi gedaan!

Door Yvonne W. op 09 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

cadeaupapier voor de feestdagen

Snelle levering! En mooie kwaliteit feestdagen papier!

Door martine V. op 04 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

tevredenheidsenquète

uiterst tevreden van de geleverde goederen.
de voorstelling van de goederen in de webshop beantwoorden volledig aan de verwachtingen. zowel de verwerking van de bestelling als de levering verliepen perfect! Dank voor de fijne samenwerking.

Door Franca V. op 04 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Alles keurig en snel geleverd

De producten zijn precies zoals omschreven en ook nog een snel geleverd.

Door Nely V. op 03 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Luxe Kadolint & IJzerdraad Snow Glitter & Blauw 63mm x 10meter

Beste medewerker

Mooi lint. Vlot besteld, DHL (bezorger) minder tevreden over. Duurde langer dan normaal, werden wel op de hoogte gehouden door DHL, maar de reden die zij aangaven voor de vertraging klopte niet.

Door Inge M. op 03 Nov 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

kerstverpakking

Snel geleverd en ziet er top uit.

Door Leonie V. op 01 Nov 2021 :
(4/5) 
Product : Shop review

Gelukspoppetjes rendier

Super snel geleverd! Zien er leuk uit.

Door Luc V. op 01 Nov 2021 :
(5/5) 
Door M D. op 29 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Heel mooi lint

Het lint welke ik besteld heb is in het echt nog veel mooier dan op de foto. En binnen een dag in huis. Top

Door Marijke R. op 28 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Cellofaan Zakjes Met Blokbodem Transparant 5.5x3.5x18cm 40mic 100stuks

mooie kleine zakjes

Goed op maat, fijn zulke kleine zakjes!

Door Marian B. op 27 Oct 2021 :
(4/5) 
Product : Shop review

Top service

Goede service en snelle afhandeling van mijn bestelling. Producten die ik nodig heb voor mijn picknickservice ben ik zeer tevreden over!

Door Linda D. op 26 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

alles komt in orde

Bij Krabbendam hebben ze alles gedaan om mijn levering goed te bezorgen, ondanks de problemen met bancontact.

Door Thea H. op 22 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Sinterklaas puntzak

Aangezien we als Sinterklaas intocht committee geen pepernoten mogen strooien waren we op zoek naar een leuke vervanger. Nu was veel al te duur of al uitverkocht, maar toen zagen we dit aanbod! Heel snel binnen gekregen en ondanks dat het niet echt breekbaar was heel netjes ingepakt!
Top! Bedankt

Door Simona B. op 20 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Luxe Kadodoosje & Deksel Bruno CREME Wit 16.5x11x3.5cm 300gr10stuks

Super

Door Lidia D. op 18 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

bonbondoosjes

mooie kleine bonbondoosjes. Snelle levering.

Door Vera B. op 18 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Kerst

Geweldig , netjes ingepakt.

Door Robin B. op 17 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Top!

Top verpakkingen! Super mooi en goede kwaliteit. Levertijd was ook super snel!

Door Cindy G. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Luxe Cellofaan Zakjes Goud Line & Zilveren Bodem 10x4x22cm 100stuks

Luxe cellofaan zskjes

Mooie zakjes.
Snel geleverd

Door Diny V. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Plakband Transparant 15mm x 66meter 10 stuks verpakt

prima

prima plakband, eerst dacht ik dat het wat minder plakte, maar de pakketjes blijven toch goed dichtzitten dus helemaal goed.

Door Diny V. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : GRATIS Plakbandrolhouder Groot Kleur Zwart Met Bedrukking

stevig

grote en zware plakbandhouder, fijn om mee te werken

Door Diny V. op 12 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Rol Etiketten Voor Jou Zwart 3.7x2.5cm 500stuks

Altijd goed

Mooie stickers, geeft mijn klant het gevoel van een kadootje.

Door Rinske V. op 11 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

mooie doosjes in 1 stuk

hele mooie doosjes uit 1 stuk, zelfs het deksel vouw je automatisch mee en dicht. snelle levering. als de andere versie nou even donkerpaars of ook rood lint zou hebben ipv voorjaars-limegroenl-int, wil ik die ook nog ;)

Door Alex V. op 04 Oct 2021 :
(5/5) 
Product : Magnum Bootstrik Livorno Metallic Rood Strik 90x60+70cm

Erg mooi, en netjes bezorgd.

Vanwege cancelen van de partij helaas terug gestuurd.
Keurig vriendelijke afhandeling.

Door Corrie D. op 26 Sep 2021 :
(2/5) 
Product : Macarondoosjes 1 Ladeboxje Zwart Mat & Goud Mat 16x4.3x4.5cm 10stuks

MACARONDOOSJES

Hele mooie doosjes, wel aan de prijs, maar dan heb je ook wat. Leuk, om gevuld met macarons, als cadeautjes aan vrienden en familie te geven.

Door Magalie V. op 24 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Blikken Kadootje 1fles Vierkant 10x10x33.5cm 24stuks

blikken doos

Heel mooi product wel wat duur

Door Magalie V. op 24 Sep 2021 :
(5/5) 
Door Marlies T. op 23 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Top

Snelle nette levering. Breed assortiment. Ik ga hier vaker bestellen. Blij mee

Door Rosalie B. op 23 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Zalig product !

Eenvoudige vormgeving, goed stevig karton en ongelofelijk makkelijk om open te klikken.
100% tevreden!

Door Jose V. op 21 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Fijne producten en snel in huis

Ben dik tevreden over mijn bestelling.
Krabbendam heeft een ruim assortiment, duidelijke website en de bestelling snel en keurig verpakt in huis.

Door Ml B. op 13 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Boeddha gelukspopjes

Al meerdere keren heb ik producten besteld bij Krabbendam en het is altijd een hele fijne en snelle service. De producten zijn netjes verpakt en altijd van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Door Gerrie H. op 08 Sep 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

Prima bedrijf

Bestel hier regelmatig diverse artikelen. Je kunt hier echt goede afspraken maken en die worden ook netjes nagekomen. De kwaliteit van de artikelen is bij mijn leveringen altijd prima. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Door Stichting Promotie W. op 08 Sep 2021 :
(4/5) 
Product : Shop review

bestelling cadeauzakjes

Snelle levering!

Door Joyce D. op 31 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Shop review

top!

snel, makkelijk, en goede producten

Door Caroline W. op 24 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Satijn Dubbel Lint Super Breed 100mm x 25 meter Marine Blauw.

Kadolint

Snel geleverd zonder omwegen. Blij mee!

Door Ellen K. op 23 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Tule Lint Fuchsia 50mm x 50meter

Prachtige kwaliteit lint

Prachtig lint .
Heel geschikt om een cadeau van een mooie strik te voorzien

Door Ellen K. op 23 Aug 2021 :
(4/5) 
Product : Kadokaartje Wit 3x6cm Blanco & Jute Koord 100stuks

stevig en mooi

Handig kaartje voor veel gebruiksmogelijkheden

Door Ellen K. op 23 Aug 2021 :
(5/5) 
Product : Bio Kraftpapier Bruin Kraft Naturel 70cm x 50meter 65gram

Biologisch en ook nog waterdicht

Mooi stevig pakpapier, dat ook nog waterdicht is.
Komt het pakket fijn droog aan.
Supergoed

close

Favorieten