Alle reviews

Door Anoniem -. op 22 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Onbedrukt Grijs 50x75cm 240 vellen 18gram

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 22 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Onbedrukt Kersen 50x75cm 240 vellen

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 22 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Onbedrukt Olijf Groen 50x75cm 240 vellen

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 22 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Onbedrukt Wit 50x75cm 240 vellen 18gram

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 22 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Onbedrukt Zwart 50x75cm 240 vellen 18gram

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 22 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Bedrukt Steren Goud & Wit 50x75cm 240vellen

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 21 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Zijdevloei - Vloeipapier Onbedrukt Blauw 50x75cm 240 vellen

Snel geleverd. De vellen zijn

Snel geleverd. De vellen zijn precies zoals verwacht. Erg mooi om hier de pakketjes mee op te vullen. Sjiek en functioneel.

Door Anoniem -. op 20 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Angelique Berfelo

Zeer snelle levertijd, en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door Anoniem -. op 19 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Megastrik Autostrik Toronto Groen 75x60cm

Mooie kwaliteit strik. Separat

Mooie kwaliteit strik. Separate linten zijn niet exact dezelfde kleur maar is niet erg storend. Strik was bij eerste gebruik gevallen en gescheurd. Dit werd uit coulance erg netjes opgelost door Krabbendam. Echt top service!

Door Anoniem -. op 19 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

winfriedvanwesten

goed product geleverd wat doet wat er van gezegd is, blijft prima zitten ook bij hogere snelheid, top.

Door Anoniem -. op 12 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Puntzak Santa Claus Met Opdruk 25x46cm 100stuks

Ik was op zoek naar mooie zakj

Ik was op zoek naar mooie zakjes voor kerstpakketten voor honden. De opbrengst gaat naar een stichting. Ik zag deze zakjes en ik vond ze op de website al erg mooi maar in het echt zijn ze nog mooier. Ze zijn heel stevig en lekker groot. Na bestelling meteen mail ontvangen en ik kreeg ze de volgende dag al thuis. De eerste pakketten zijn al ingepakt. Bedankt voor de goede service en de mooie zakjes.

Door Anoniem -. op 11 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Kerstbel Aan Koord Rood & Wit 100stuks

Kerstbellen zien er goed uit!

Kerstbellen zien er goed uit! Verf zit er goed op.

Door Anoniem -. op 08 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Bonbondoosjes Goud Bella Voor 2 Bonbons 6.7x3.4x3.3cm 25stuks

Prima product, goed toepasbaar

Prima product, goed toepasbaar en ziet er mooi uit. goede service in de ochtend telefonisch contact gehad en in de middag opgehaald. echt top.

Door Anoniem -. op 06 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Geraldine

Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit producten.

Door Anoniem -. op 02 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

MoJo Hair

Een nette verpakte bestelling binnen gekregen. En het artikel wat ik had besteld is van goede kwaliteit.

Door Anoniem -. op 02 Nov 2018 :
(4/5) 
Product : Shop review

Frank Mingels

Ik heb gevonden wat ik zocht. En heb alles in perfecte staat ontvangen. Geweldige service. Gr Frank

Door Anoniem -. op 01 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jennifer Zoet

Snelle levering. Veel keuze. Duidelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding. Erg tevreden met de producten.

Door Anoniem -. op 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos Huisje Wit Met Relief & Koord 12x12x12cm 10stuks

Voor ons vertrekkend hoofd fac

Voor ons vertrekkend hoofd facilitaire zaken waren we op zoek naar een passend kado. Dat zijn deze huisjes geworden. Iedere collega beplakt, beschildert en vult een huisje. De kwaliteit van het huisje was boven verwachting. Mooie kwaliteit karton. Het bestellen was heel gemakkelijk en de levering snel. Kortom een prima product van een prima bedrijf.

Door Anoniem -. op 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos Huisje Wit Met Relief & Koord 10x10x9cm 10stuks

Voor ons vertrekkend hoofd fac

Voor ons vertrekkend hoofd facilitaire zaken waren we op zoek naar een passend kado. Dat zijn deze huisjes geworden. Iedere collega beplakt, beschildert en vult een huisje. De kwaliteit van het huisje was boven verwachting. Mooie kwaliteit karton. Het bestellen was heel gemakkelijk en de levering snel. Kortom een prima product van een prima bedrijf.

Door Anoniem -. op 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos Huisje Wit Met Relief & Koord 20x20x18cm 20stuks

Voor ons vertrekkend hoofd fac

Voor ons vertrekkend hoofd facilitaire zaken waren we op zoek naar een passend kado. Dat zijn deze huisjes geworden. Iedere collega beplakt, beschildert en vult een huisje. De kwaliteit van het huisje was boven verwachting. Mooie kwaliteit karton. Het bestellen was heel gemakkelijk en de levering snel. Kortom een prima product van een prima bedrijf.

Door Anoniem -. op 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos Huisje Wit Met Relief & Koord 33x25x19cm 20stuks

Voor ons vertrekkend hoofd fac

Voor ons vertrekkend hoofd facilitaire zaken waren we op zoek naar een passend kado. Dat zijn deze huisjes geworden. Iedere collega beplakt, beschildert en vult een huisje. De kwaliteit van het huisje was boven verwachting. Mooie kwaliteit karton. Het bestellen was heel gemakkelijk en de levering snel. Kortom een prima product van een prima bedrijf.

Door Anoniem -. op 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Geschenkdoos Huisje Wit Met Relief & Koord 8x8x8cm 10stuks

Voor ons vertrekkend hoofd fac

Voor ons vertrekkend hoofd facilitaire zaken waren we op zoek naar een passend kado. Dat zijn deze huisjes geworden. Iedere collega beplakt, beschildert en vult een huisje. De kwaliteit van het huisje was boven verwachting. Mooie kwaliteit karton. Het bestellen was heel gemakkelijk en de levering snel. Kortom een prima product van een prima bedrijf.

Door Anoniem -. op 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Patrick

Snelle levering en producten van prima kwaliteit.

Door Anoniem -. op 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pety

Geweldige sticker en hele snelle levering

Door Anoniem -. op 24 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Ammerlaan

Mooie zakjes, goed advies, correcte en snelle levering.

Door Anoniem -. op 23 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

J l van Weerdenburg

Keurig op tijd netjes verpakt ben zeer tevreden over de geleverde producten

Door Anoniem -. op 22 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Gerda

Overzichtelijke site en er wordt prima aangegeven wanneer het pakket wordt bezorgd

Door Anoniem -. op 21 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Carla Sprangers

Veel keus. Gemakkelijk zoeken in de webshop. Ik had mijn kadobonnen heel snel binnen. Ben tevreden en kom zeker de volgende keer hier mijn kadobonnen kopen.

Door Anoniem -. op 16 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Frances

Super snelle levering en ziet er uit zoals op de foto en omschrijving. Zeker aan te raden.

Door Anoniem -. op 16 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Patty van Deursen

Wat een service! Mijn adres werd door DHL niet herkend en ik zat te springen om de bestelling... Contact opgenomen met de klantenservice van Krabbendam en er werd direct met mij meegedacht en slim gehandeld. Enorm (enorm!) fijn. Waarvoor nog dank aan jullie kundige medewerkers en de flexibiliteit :) Dus 5 sterren en zonder twijfel zou ik hier zeker weer een bestelling plaatsen. Groet, Patty

Door Anoniem -. op 04 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Rol Etiketten Merry Christmas kerstboom 4x2.1cm 500stuks

Kleine , fijne etiketten die i

Kleine , fijne etiketten die ik gebruik om de cadeautjes voor de kerstmarkt van het rusthuis te verfraaien . TOP !

Door Anoniem -. op 02 Oct 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Patrick

Alles positief ! Zeer goede kwaliteit ,goed verpakt en op tijd geleverd.

Door Anoniem -. op 28 Sep 2018 :
(4/5) 
Product : Shop review

lia van baest

Wat een fijn bedrijf, ik koop er al enkele jaren, ze denken met je mee als je ze belt met vragen. Een aanrader

Door Anoniem -. op 19 Sep 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marktjuweliers

Zeer Snelle levering. Goede kwaliteit.Een bedrijf om aan te bevelen. J.H.Meers Marktjuweliers

Door Anoniem -. op 18 Sep 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Wilma kubbinga

Duidelijke website. Bestelling netjes op tijd.

Door Anoniem -. op 18 Sep 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Marja

Snelle en goede service.

Door Jh M. op 04 Sep 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Jh Meers

Goede en snelle levering

Door Anoniem -. op 01 Sep 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

G. Damink

Keurige levering ondanks de vakantieperiode. Cadeau-tasjes ...... een mooi product, en leuk om een presentje mee te geven.

Door Anoniem -. op 31 Aug 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Z. T

Keurige webshop, uitstekende service. Producten komen overeen met de beschrijvingen en foto.s op de website, zal zeker vaker hier bestellen.

Door Anoniem -. op 09 Aug 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Mylene

wij zijn enorm tevreden met de produkten van Krabbendam Kadoverpakkingen! Snelle en nette levering, kleuren precies zoals verwacht en goede kwaliteit papier. Wij blijven klant!!!

Door Anoniem -. op 19 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Bonbondoosjes Wit Nera Voor 1 Bonbons 4x3x3cm 25stuks

Hele mooie doosjes en ik was v

Hele mooie doosjes en ik was vooral blij met de supersnelle levering!!

Door Anoniem -. op 19 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Michiel Berkhof

Snelle levering, netjes verpakt, prima geregeld.

Door Anoniem -. op 17 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Shop review

Pacito Sipalay

Onlangs weer een aantal producten bij Krabbendam.nl besteld en zijn dan ook helemaal tevreden met de producten , uitstekende service en snelle levering.

Door Anoniem -. op 04 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Magnum Autostrik Livorno Metallic Pink Strik 90x60+70cm

Prachtige stevige strik. Keuri

Prachtige stevige strik. Keurig geleverd en verpakt. Ik had er extra een zuignap bij besteld. Het eas een kwestie van uitpakken en opplakken. Super! Heeft een dag buiten op de auto gezeten en nu zit ie weer in de doos en kunnen we hem nog eens gebruiken. Erg tevreden en ik zou het iedereen aanraden.

Door Anoniem -. op 04 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Magnum Autostrik Livorno Metallic Oranje Strik 90x60+70cm

Prachtige stevige strik. Keuri

Prachtige stevige strik. Keurig geleverd en verpakt. Ik had er extra een zuignap bij besteld. Het eas een kwestie van uitpakken en opplakken. Super! Heeft een dag buiten op de auto gezeten en nu zit ie weer in de doos en kunnen we hem nog eens gebruiken. Erg tevreden en ik zou het iedereen aanraden.

Door Anoniem -. op 04 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Magnum Autostrik Livorno Metallic Oranje Strik 80x50+60cm

Prachtige stevige strik. Keuri

Prachtige stevige strik. Keurig geleverd en verpakt. Ik had er extra een zuignap bij besteld. Het eas een kwestie van uitpakken en opplakken. Super! Heeft een dag buiten op de auto gezeten en nu zit ie weer in de doos en kunnen we hem nog eens gebruiken. Erg tevreden en ik zou het iedereen aanraden.

Door Anoniem -. op 04 Jul 2018 :
(5/5) 
Product : Magnum Autostrik Livorno Metallic Pink Strik 80x50+60cm

Prachtige stevige strik. Keuri

Prachtige stevige strik. Keurig geleverd en verpakt. Ik had er extra een zuignap bij besteld. Het eas een kwestie van uitpakken en opplakken. Super! Heeft een dag buiten op de auto gezeten en nu zit ie weer in de doos en kunnen we hem nog eens gebruiken. Erg tevreden en ik zou het iedereen aanraden.

close

Favorieten