Kraftpapier Reclycled kraft artdeco fan black gold 50cm x 200meter

Artikelnummer: 180126-50

kraftpapier 100procent recycled en is gemaakt van 65grams papier. prijs per rol kraftpapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 117,10 excl. btw
€ 141,69 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 117,10 € 113.59 € 111.24
Prijs incl btw € 141,69 € 137.44 € 134.61
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Kraftpapier is een papiersoort die gemaakt is van houtpulp, wat het zijn kenmerkende bruine kleur en ruwe textuur geeft. Een mooi aspect van kraftpapier is dat het gemaakt is van gerecycled materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor verschillende toepassingen. Gerecycled Kraftpapier kan helpen om de hoeveelheid afval die op stortplaatsen terechtkomt te verminderen en het kan ook helpen bij het behoud van natuurlijke hulpbronnen zoals hout en water.

Naast de milieuvriendelijkheid is Kraftpapier ook erg veelzijdig en kan het worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor verpakkingen, omdat het sterk en duurzaam is en ruw hanteren en verzenden kan weerstaan. Kraftpapier kan ook worden gebruikt voor knutselen, omdat de ruwe textuur en natuurlijke uitstraling ervan een rustieke en charmante uitstraling geeft. Het kan worden gebruikt voor scrapbooking, kaarten maken, of zelfs voor het maken van cadeaulabels en etiketten.

Kraftpapier een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam, milieuvriendelijk en veelzijdig materiaal voor verschillende projecten en toepassingen.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten