Kraft Bruin Cadeaupapier Dots Fluor 60gr 60cm x 250meter

Artikelnummer: 1050308_60

Kraft Bruin Cadeaupapier Dots Fluor 60gr 60cm x 250meter

60grams prijs per rol , inpakpapier, geschenkpapier , Cadeaupapier

€ 78,96 excl. btw
€ 95,54 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 78,96 € 76.59 € 75.01
Prijs incl btw € 95,54 € 92.68 € 90.76
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Kraftpapier op rol is een veelzijdig en duurzaam verpakkingsmateriaal dat vaak wordt gebruikt voor cadeauverpakkingen en verzendverpakkingen. Het staat bekend om zijn stevigheid en natuurlijke uitstraling, dankzij de ruwe, ongebleekte vezels waaruit het is gemaakt. Dit type papier is ideaal voor het inpakken van cadeaus vanwege zijn robuuste eigenschappen, waardoor het bestand is tegen scheuren en kreukels.

Het gebruik van kraftpapier als cadeauverpakking geeft een rustieke en milieuvriendelijke uitstraling. Het is ook gemakkelijk te personaliseren door middel van decoraties zoals linten, stempels of bedrukkingen. Daarnaast wordt kraftpapier vaak gebruikt voor verzendverpakkingen, omdat het bescherming biedt aan producten en een natuurlijke uitstraling behoudt.

Door kraftpapier op rol te gebruiken, kun je het materiaal eenvoudig aanpassen aan de grootte van het cadeau of het te verzenden item. Het is een populaire keuze voor ondernemers die milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen willen bieden. Kraftpapier is recyclebaar en biologisch afbreekbaar, waardoor het een duurzame keuze is voor diverse verpakkingsbehoeften.

Zomer Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om deze zomer helemaal te kunnen uitpakken in inpakken!

Zomerse Artikelen

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten