Kerstpapier Coated north pole red & black & gold 70cm x 200meter

Artikelnummer: 180017-70

Cadeaupapier is gemaakt van 80grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 151,07 excl. btw
€ 182,79 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 151,07 € 146.54 € 143.52
Prijs incl btw € 182,79 € 177.31 € 173.65
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Cadeaupapier dat gecoat is met een mooi kerstdesign kan een feestelijke en leuke manier zijn om je cadeaus tijdens de feestdagen in te pakken. Het leuke aan dit type cadeaupapier is dat het speciaal ontworpen is voor de feestdagen en vaak een verscheidenheid aan opvallende ontwerpen heeft, zoals kerstbomen, rendieren, sneeuwvlokken en andere symbolen van de kerstperiode.

Een ander voordeel van kerst cadeaupapier met een coating is dat het een glanzende afwerking heeft, waardoor het cadeau er extra feestelijk en aantrekkelijk uitziet. Deze glanzende afwerking kan helpen het cadeaupapier te beschermen tegen scheuren en krassen, waardoor je cadeau er nog beter uitziet wanneer het wordt geopend.
Een ander leuk aspect van dit type Kerstpapier is dat het verkrijgbaar is in verschillende maten, dus je kunt het gebruiken om cadeaus van verschillende afmetingen in te pakken. Daarnaast kun je het kerstpapier combineren met bijpassende linten, strikken en decoraties om je cadeau een extra persoonlijke touch te geven.

Kerst cadeaupapier met coating kan ook een praktische keuze zijn, omdat het in grote rollen wordt verkocht en relatief eenvoudig te gebruiken is. Veel van deze cadeaupapieren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en langdurig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor cadeauverpakking die bestand moet zijn tegen transport of opslag.

Kortom, kerst cadeaupapier gecoat met een mooi design is een leuke en praktische manier om je cadeaus tijdens de feestdagen in te pakken en de ontvanger te laten zien dat je wat extra moeite hebt gedaan om hun cadeau extra speciaal te maken. Regenerate response

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten