Kerstballen Interieur voor 45 kerstballen 15stuks

Artikelnummer: 8101342


 
 
 

Bedoelt voor een kerstpakketdozen in de maat 39x29x17.5 of 20 of 23 of 30cm hoogte, exclusief de kerstpakketdoos deze kunt u los erbij bestellen prijs per 15 stuks

€ 31,25 excl. btw
€ 37,81 incl. btw

Productinformatie

 
 
 

Krabbendam Kadoverpakking heeft iets leuks dit jaar. Ben je op zoek naar een creatieve manier om je Kerstballen Interieur op te bergen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Je kunt namelijk gebruik maken van een Kerstpakketdoos als bewaardoos voor je Kerstballen Interieur.

Onze Kerstpakketdozen hebben een afmeting van 39x29cm en zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk 17 of 20cm. Hierin passen tot wel 30 Kerstballen in het Interieur. Kies je voor een doos met een hoogte van 23 of 30cm, dan passen er zelfs 45 Kerstballen Interieur in één doos.

Onze Kerstpakketdozen zijn gemaakt van stevig karton en zijn daarom perfect geschikt voor het opbergen van je Kerstballen Interieur. Na het uitpakken van je kerstpakket, kun je de Kerstpakketdoos dus een tweede leven geven als bewaardoos voor je Kerstballen Interieur.

Let op: de Kerstpakketdozen moeten apart worden besteld. Ze zijn verpakt per 15 stuks.

Kies voor onze Kerstpakketdozen als bewaardoos en geniet van een opgeruimd en georganiseerd interieur na de feestdagen! en is ook nog eens duurzaam.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten