Kartonnen Verzendenveloppen Keulen 16.2x22.9cm 350grams 100stuks

Artikelnummer: 172018

Met Plakstrip prijs per 100 stuks, LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN.

€ 34,50 excl. btw
€ 41,75 incl. btw
Aantal 1+ 10+ 20+
Prijs ex btw € 34,50 € 29.32 € 25.88
Prijs incl btw € 41,75 € 35.48 € 31.31
Uw voordeel - 15% 25%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Producttekst: Kartonnen Verzendenveloppen Serie "Keulen"

Ontdek de duurzame en veelzijdige Kartonnen Verzendenveloppen Serie "Keulen", speciaal ontworpen om uw verzendingen veilig en ongeschonden op hun bestemming te krijgen. Gemaakt van hoogwaardig 350 grams golfkarton, biedt deze serie Keulen een supersterke kwaliteit voor het verzenden van boeken, kalenders, catalogi en meer.

Deze praktische enveloppen met hun kenmerkende borgrug ontwerp zijn een favoriet onder verzenders vanwege hun optimale bescherming van hoeken en zijkanten. Het hoogwaardige golfkarton zorgt ervoor dat uw inhoud goed wordt beschermd tegen mogelijke beschadigingen tijdens het transport.

De enveloppen zijn uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur en voorzien van een handige plakstrip voor een snelle en stevige sluiting. Bovendien is er een afscheurstrip geïntegreerd, waardoor de ontvanger moeiteloos de envelop kan openen zonder deze te beschadigen.

De Kartonnen Verzendenveloppen Serie "Keulen" is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u altijd de juiste maat kunt kiezen voor uw verzendbehoeften. Dankzij de strategisch geplaatste vouwlijnen rondom de envelop, past deze zich moeiteloos aan bij een dikkere inhoud, waardoor het inpakken een eenvoudige taak wordt.

Bestel deze kartonnen verzendenveloppen vandaag nog, per 100 stuks, en ervaar de gemoedsrust van veilig verzenden met de Kartonnen Verzendenveloppen Serie "Keulen". Of u nu een particulier bent die waardevolle geschenken wil versturen of een bedrijf met dagelijkse verzendingen, deze enveloppen bieden de betrouwbare bescherming die u nodig heeft voor een succesvolle verzending.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Paasartikelen bestellen voor de leukste paascadeau's, natuurlijk bij Krabbendam!

Pasen

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten