Kadolint Satijn Groen Haasje Eitjes Fuchsia 15mm x 25meter

Tijdelijk niet leverbaar Artikelnummer: K1391146

prijs per rol Paaslinten

€ 7,40 excl. btw
€ 8,95 incl. btw

Productinformatie

Het Kadolint Satijn Groen Haas Fuchsia is een vrolijk en speels lint dat je cadeaus een unieke uitstraling geeft. Het lint heeft een breedte van 22mm en wordt geleverd in een rol van 25 meter. Het satijnen materiaal zorgt voor een luxe en zachte touch.

Dit lint is versierd met afbeeldingen van groene haasjes op een fuchsia achtergrond, wat zorgt voor een levendig en feestelijk ontwerp. Met dit lint kun je op een creatieve manier je cadeaus verpakken en decoreren. Maak mooie strikken, krullen of andere decoratieve accenten om je geschenken extra speciaal te maken.

Of het nu voor Pasen is, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, het Kadolint Satijn Groen Haas Fuchsia voegt een speels en vrolijk element toe aan je cadeaus. Het is ook ideaal voor het versieren van feestartikelen, traktaties, knutselprojecten en meer.

Geef je cadeaus een persoonlijk tintje en een feestelijke flair met dit prachtige satijnen lint. Het Kadolint Satijn Groen Haas Fuchsia is een veelzijdig en stijlvol lint dat je helpt om je geschenken en decoraties op te laten vallen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elk cadeau een bijzondere verrassing.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten