Graspapier christmas twigs & berries rood & groen 70cm x 200meter

Artikelnummer: 180154-70

  • Nieuw

Cadeaupapier is gemaakt van 80grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 150,24 excl. btw
€ 181,79 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 150,24 € 145.73 € 142.73
Prijs incl btw € 181,79 € 176.34 € 172.70
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Graspapier hebben beide unieke eigenschappen die ze geschikt maken voor verschillende doeleinden.
Gras Cadeaupapier wordt vaak gebruikt om geschenken en presentjes in te pakken en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen. Het kan een geschenk er prachtig uit laten zien en een extra element van opwinding toevoegen aan het proces van het geven en ontvangen van cadeaus.

Graspapier daarentegen is een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief voor traditioneel papier gemaakt van bomen. Het is gemaakt van natuurlijke grasvezels, die snel groeien en kunnen worden geoogst zonder het milieu te schaden. Graspapier is ook biologisch afbreekbaar en recyclebaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die zich zorgen maken over het verminderen van hun milieu-impact.

Dus of je nu wat glans wilt toevoegen aan een speciaal cadeau of je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, zowel cadeaupapier als graspapier hebben hun eigen unieke eigenschappen die ze tot geweldige keuzes maken!

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten