Cadeaupapier Plain unicolor pink 70cm x 200meter

Artikelnummer: 180007-70

Cadeaupapier is gemaakt van 80grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 133,75 excl. btw
€ 161,84 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 133,75 € 129.74 € 127.06
Prijs incl btw € 161,84 € 156.98 € 153.75
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Effengekleurd Cadeaupapier, ook wel massiefkleurig inpakpapier genoemd, is een veelzijdige en tijdloze optie voor het inpakken van cadeaus. Een leuk aspect van dit type inpakpapier is dat het eenvoudig en klassiek is en voor verschillende gelegenheden kan worden gebruikt.

Effengekleurd Cadeaupapier is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Deze verscheidenheid aan kleuren stelt je in staat om het Cadeaupapier aan te passen aan de persoonlijkheid van de ontvanger of de gelegenheid, waardoor het een geweldige keuze is voor verjaardagen, feestdagen, bruiloften en andere speciale evenementen.

Een ander geweldig aspect van effengekleurd Cadeaupapier is dat het gemakkelijk kan worden versierd met linten, strikken of andere decoraties om een persoonlijk tintje toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld felgeel Cadeaupapier combineren met een zwart-wit lint voor een gedurfde en moderne look, of zachtroze papier gebruiken met een kanten strik voor een meer vrouwelijke en romantische presentatie

Effengekleurd Cadeaupapier is ook een praktische keuze, omdat het verkrijgbaar is in grote rollen en relatief goedkoop is, waardoor het een goede optie is voor het inpakken van meerdere cadeaus. Bovendien zorgt de eenvoud ervoor dat de nadruk ligt op het cadeau zelf, in plaats van op het Cadeaupapier.

Over het algemeen is effengekleurd Cadeaupapier een veelzijdige, praktische en tijdloze keuze voor het inpakken van cadeaus die kan worden aangepast en gepersonaliseerd voor elke gelegenheid of ontvanger.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten