Cadeaupapier Metallic heaven champagne 50cm x 200meter

Artikelnummer: 180110-50

Cadeaupapier is gemaakt van 74grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 146,63 excl. btw
€ 177,42 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 146,63 € 142.23 € 139.30
Prijs incl btw € 177,42 € 172.10 € 168.55
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Cadeaupapier met metallic print kan een geweldige keuze zijn om wat glans en glans toe te voegen aan je cadeauverpakking. Het mooie van cadeaupapier met metallic print is dat het een extra vleugje luxe en elegantie aan je cadeau kan toevoegen, waardoor het meer speciaal en waardevol aanvoelt.

Een ander voordeel van cadeaupapier met metallic print is dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zodat je een tint kunt kiezen die past bij je cadeau of de gelegenheid. Cadeaupapier met metallic print kan vooral populair zijn tijdens de feestdagen, omdat het een feestelijk tintje toevoegt aan je cadeau.

Naast dat het er geweldig uitziet, kan je het kadopapiet met een papierhouder goed afscheuren, waardoor het een praktische keuze is voor het inpakken van cadeaus waardoor je cadeau er gepolijst en professioneel uitziet

Ten slotte kan cadeaupapier met metallic print een veelzijdige optie zijn voor allerlei soorten cadeaus en gelegenheden. Je kunt het gebruiken voor verjaardagscadeaus, feestdagengeschenken, trouwcadeaus en meer. En omdat cadeaupapier met metallic print verkrijgbaar is in veel verschillende ontwerpen en patronen, kun je er een kiezen die past bij je persoonlijke stijl en de smaak van de ontvanger.

Het cadeaupapier met metallic print is een geweldige keuze zijn om wat extra sprankeling en elegantie toe te voegen aan je cadeauverpakking.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten