Cadeaupapier Holographic confetti dot blush & gold 50cm x 200meter

Artikelnummer: 180071-50

kraftpapier 100procent recycled en is gemaakt van 65grams papier. prijs per rol kraftpapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 100,02 excl. btw
€ 121,02 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 100,02 € 97.02 € 95.02
Prijs incl btw € 121,02 € 117.39 € 114.97
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Cadeaupapier met een holografische afwerking kan een leuke en unieke manier zijn om wat glans en glans toe te voegen aan je cadeauverpakking. Het mooie van holografisch inpakpapier is dat het een multidimensionaal effect creëert dat verschillende kleuren en tinten weerspiegelt, waardoor het papier een futuristische en opvallende uitstraling heeft.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht kan holografisch cadeaupapier behoorlijk stevig papier wat tegen scheuren en kreukels kan, waardoor het een praktische keuze is voor het inpakken van cadeaus. De holografische afwerking kan ook helpen eventuele imperfecties in je verpakking te verbergen, waardoor je cadeau een gepolijste en professionele uitstraling krijgt.

Een ander voordeel van holografisch inpakpapier is dat het een veelzijdige optie kan zijn voor allerlei soorten cadeaus en gelegenheden. Of je nu een verjaardagscadeau, kerstschenk of een speciale verrassing voor een geliefde inpakt, holografisch inpakpapier kan een speelse en feestelijke touch toevoegen.

Het holografisch cadeaupapier is een leuke en creatieve manier zijn om je cadeaus op te laten vallen en wat extra vreugde te brengen bij het geven van cadeaus. Met zijn unieke multidimensionale effect en praktische voordelen, zal holografisch inpakpapier zeker je cadeauverpakkingservaring wat specialer maken.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten