Cadeaupapier Dubbelzijdig small dots blue & pink rv 50cm x 200meter

Artikelnummer: 180120-50

Cadeaupapier is gemaakt van 80grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 129,58 excl. btw
€ 156,79 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 129,58 € 125.69 € 123.10
Prijs incl btw € 156,79 € 152.09 € 148.95
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Met dit dessin cadeaupapier kunt u uw cadeaus op een leuke manier inpakken!

Cadeaupapier dat aan beide zijden bedrukt is kan een leuke en veelzijdige keuze zijn voor het inpakken van cadeaus. Het mooie aan dit type cadeaupapier is dat het vaak complementaire ontwerpen of patronen aan beide zijden heeft, wat een uniek tintje kan geven aan je cadeauverpakking.

Een voordeel van dubbelzijdig cadeaupapier is dat het voor verschillende gelegenheden en ontvangers kan worden gebruikt, omdat de ontwerpen niet per se specifiek zijn voor een bepaalde feestdagen of thema.

Een ander voordeel van dit type cadeaupapier is dat het een leuke en creatieve manier kan zijn om wat extra flair aan je cadeauverpakking toe te voegen. Je kunt creatief zijn met hoe je het papier vouwt, snijdt en laagjes maakt om beide zijden van het ontwerp te laten zien, of verschillende patronen mixen en matchen voor een unieke en gepersonaliseerde look.

Over het algemeen kan dubbelzijdig cadeaupapier een praktische en leuke keuze zijn voor cadeauverpakking die je in staat stelt om wat extra creativiteit en personalisatie aan je cadeaus toe te voegen.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten