Cadeaupapier Coated jelly bean drops blue & gold 50cm x 200meter

Artikelnummer: 180052-50

Cadeaupapier is gemaakt van 80grams papier. prijs per rol cadeaupapier LET OP, DIT ARTIKEL IS EEN BESTELLING ARTIKEL, LEVERTIJD 5 A 7 WERKDAGEN

€ 113,12 excl. btw
€ 136,88 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 113,12 € 109.73 € 107.46
Prijs incl btw € 136,88 € 132.77 € 130.03
Uw voordeel - 3% 5%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Productinformatie

Met dit dessin cadeaupapier kunt u uw cadeaus op een leuke manier inpakken!
Mede door het dessin Cadeaupapier met een mooie coating kan een leuke en creatieve manier zijn om wat flair toe te voegen aan je cadeauverpakking. Een leuk aspect van dit type cadeaupapier is dat het een verscheidenheid aan unieke en opvallende ontwerpen kan hebben, van patronen en prints tot afbeeldingen en illustraties.

Gecoat cadeaupapier is verkrijgbaar met ontwerpen die variëren van klassiek en traditioneel tot modern en speels. Deze variatie stelt je in staat om het perfecte ontwerp te kiezen dat past bij de interesses van de ontvanger en de gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld cadeaupapier kiezen met een feestelijk kerstontwerp voor Kerstmis, of papier met een leuke dierenprint voor de verjaardag van een kind.

Een ander geweldig aspect van gecoat cadeaupapier is dat het vaak een glanzende of glanzende afwerking heeft, waardoor je cadeau opvalt en er specialer uitziet. Deze afwerking kan ook helpen het cadeaupapier te beschermen tegen scheuren en krassen tijdens transport en behandeling, waardoor je cadeau er geweldig uitziet wanneer het wordt geopend.

Gecoat cadeaupapier kan ook een praktische keuze zijn, omdat het in grote rollen wordt verkocht en relatief eenvoudig te gebruiken is. Het gecoate cadeaupapieren is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en langdurig zijn, waardoor het een geweldige keuze is voor cadeauverpakking die bestand moet zijn tegen transport of opslag.

Gecoat cadeaupapier met een mooi ontwerp een leuke, creatieve en praktische manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan je cadeauverpakking. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of iets moderns en trendy, gecoat cadeaupapier kan je cadeau er extra speciaal uit laten zien en de ontvanger laten zien dat je wat gedachte en moeite in de presentatie hebt gestoken.

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Moederdag Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Voor alle kadoverpakkingen om moederdag op en top aan te kleden!

Moederdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten