Blokbodemzakjes Zwart Venster 8.5x5x21.5cm 250ml 80grams 100stuks

Tijdelijk niet leverbaar Artikelnummer: K1240077

Cadeauverpakking: BxDxH, BxDxH, Zakje is NIET sealbaar en heeft geen plastic laagje aan de binnenkant. Venster: 4x5,5cm

€ 23,75 excl. btw
€ 28,74 incl. btw
Aantal 1+ 5+ 10+
Prijs ex btw € 23,75 € 22.56 € 21.38
Prijs incl btw € 28,74 € 27.30 € 25.86
Uw voordeel - 5% 10%

Prijzen zijn per verpakkingseenheid.

Bijbehorende opties

Sluiting voor het zakje

Productinformatie

Ontdek onze veelzijdige Blokbodemzakjes Zwart Venster, de ideale verpakking voor een scala aan heerlijke lekkernijen! Met een ruime afmeting van 8.5x5x21.5cm en een inhoud van 250 ml, zijn deze zakjes perfect voor het verpakken van verschillende lekkernijen en snacks. Belangrijk om op te merken is dat deze zakjes niet sealbaar zijn, maar bieden nog steeds een handige en aantrekkelijke manier om je producten te presenteren.

Ambachtelijke koekjes: Houd je huisgemaakte koekjes vers en knapperig door ze in deze zakjes te verpakken. Het zwarte venster geeft een glimp van de smakelijke traktatie binnenin, waardoor het uitnodigend en aantrekkelijk blijft.

Geurige koffiebonen: Laat je klanten genieten van de rijke aroma's van vers gebrande koffiebonen door ze in deze zakjes te verpakken. Het venster laat de bonen zien, waardoor klanten verleid worden door de geur en het uiterlijk van je product.

Kleurrijke snoepjes: Creëer een aantrekkelijke presentatie van verschillende soorten snoepjes en zoetigheden door ze in deze zakjes te verpakken. Het zwarte venster laat de kleuren van de snoepjes zien, waardoor het een lust voor het oog is.

Gedroogd fruit en noten: Verpak gezonde snacks zoals gedroogd fruit en noten voor een handige en draagbare optie. Hoewel niet sealbaar, bieden deze zakjes nog steeds een mooie presentatie en bescherming voor je producten.

Granen en muesli: Maak je eigen mix van granen en muesli en verpak ze in deze zakjes voor een handige en smakelijke ontbijtoptie. Het venster laat de kleurrijke ingrediënten zien, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gezonde eters.

Met 100 stuks per verpakking, heb je voldoende zakjes om aan al je verpakkingsbehoeften te voldoen. Of je nu een bakkerij, café, delicatessenwinkel of foodtruck runt, deze Blokbodemzakjes Zwart Venster zijn de perfecte keuze voor het verpakken van je heerlijke creaties. Bestel vandaag nog en geef je producten de presentatie die ze verdienen!

verpakt per 100, Prijs per pak

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Paasartikelen bestellen voor de leukste paascadeau's, natuurlijk bij Krabbendam!

Pasen

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

Bijpassende producten

close

Favorieten