Herfst Inspiratie

Herfst inspiratie

 

Het is weer herfst en daar hoort natuurlijk een nieuwe kado-inspiratie blog bij! En dit jaar is herfst bij Krabbendam nog leuker, want we hebben ook Halloween kadodecoraties in ons assortiment in de vorm van gelukspoppetjes!
Ook hebben we natuurlijk onwijs leuke herfst kadodecoraties waarmee u uw kado’s kunt versieren.
Voor deze inspiratieblog zijn we weer eens creatief aan de slag gegaan met onze Torino dozen! Lees snel verder om te zien hoe u deze herfst uw geschenken leuk kunt verpakken.

 Het maken van een herfst-verpakking;

Begin met het vouwen van een Oranje geschenkverpakking, bijvoorbeeld de Torino doos, als deze nog niet gevouwen is.
Met een bruinkleurig en groenkleurig kadolint is vervolgens een strik te maken. Leuk hierbij is om de strik om alle zijden heen te wikkelen!
Wikkel de linten op elkaar om de doos heen (de naturel lint onder met daarop het herfst lint bijvoorbeeld) en maak ze boven vast door middel van een knoop of strik. Het moeilijkste gedeelte is klaar! Versier de doos met onze herfst decoratie plakkers en ijzerdraadjes naar eigen wens.

 

Halloween doos

Benodigdheden:

- Zwarte Torino doos

- Satijn dubbel lint 40mm x 25 meter Oranje

- Cadeaulint Honey Weblint, Zwart 25mm x 20 meter

- Decoplakkers Herfstbladeren Vilt Geel & Bruin met Plakker

- Gelukspoppetje Pompoen

- Gelukspoppetje Spookje

- Gelukspoppetje Heks

- Plakband

- Schaar

 

Begin met het vouwen van een zwarte geschenkdoos, bijvoorbeeld de zwarte Torino doos.
Knip vervolgens van het oranje satijnen lint en van het zwarte weblint een stuk af. Hoe lang de stukken moeten zijn is weer afhankelijk van de grootte van de doos die u gebruikt. Let er op dat u voldoende lint afknipt zodat u nog genoeg lengte heeft voor een strik of knoop. Wikkel de linten op elkaar (oranje onder en zwart boven) om de doos heen zodat aan alle vier de kanten van de doos het lint te zien is. Maak de linten boven op de doos vast door middel van een knoop of strik. Bevestig de gelukspoppetjes op de doos op een plek naar keuze met een klein stukje plakband en plak vervolgens daar overheen de decoplakker herfstblad.

 

close

Favorieten