Kadolint Easter Bunny Naturel 25mm x 15meter

Tijdelijk niet leverbaar Artikelnummer: K1391139

prijs per rol Paaslinten

€ 7,00 excl. btw
€ 8,47 incl. btw

Productinformatie

Haal de vrolijke sfeer van Pasen naar je cadeauverpakkingen met ons betoverende Easter Bunny Kadolint! Met een breedte van 40 mm en een lengte van 15 meter biedt dit kleurrijke lint je eindeloze mogelijkheden om je cadeaus te versieren en een feestelijke paasuitstraling te geven.

Het Easter Bunny Kadolint is ontworpen met schattige ontwerpen die zorgen voor een speelse en vrolijke ambiance. De heldere kleur brengt instant vreugde en laat de ontvanger glimlachen, terwijl het lint de verpakking net dat beetje extra geeft.

Of je nu een paascadeau, traktatie of decoratie wilt maken, dit kadolint is perfect voor elke paasgelegenheid. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk te hanteren is. Je kunt het lint eenvoudig knopen, strikken of om cadeauverpakkingen heen wikkelen om een feestelijke uitstraling te creëren.

Niet alleen geschikt voor cadeaus, het Easter Bunny Kadolint kan ook gebruikt worden voor het versieren van paasmandjes, tafeldecoraties of zelfs voor ambachtelijke projecten met kinderen.

Breng de magie van Pasen tot leven met ons Gele Easter Bunny Kadolint. Bestel vandaag nog en geef je cadeauverpakkingen en decoraties een feestelijke en speelse twist die perfect past bij het paasfeest!

 Laat een review achter
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste die een review plaatst!
 Klantbeoordelingen

Het lijkt er op dat er nog geen review is geplaatst voor dit product.

Oranje Kadoverpakkingen bij Krabbendam Kadoverpakkingen. Van oranje tasjes tot oranje vlaggen.

Koningsdag

Autostrikken, megastrikken kopen! Marktleider in grote strikken voor huizen en auto's

Autostrikken

close

Favorieten